Jump to content

[Tutorial] Licențe - Ro.


Liqueur
 Share

Recommended Posts

Salut! Zi de zi sunt persoane care vor licențe dar pică testele deoarece nu știu răspunsurile la întrebări. Așadar doresc să vă prezint răspunsurile complete la toate întrebările.

Licența de pescuit

 

Descriere: Trebuie să mergeți la o zonă de pescuit (Fishing place Los Santos sau Fishing Boat Las Venturas); (probă iniţială şi eliminatorie) şi să ştie toate comenzile de la "/fishhelp". Vor fi întrebări din toate comenzile de la "/fishhelp" la care trebuie să răspundeți corect la cele 3 comenzi. Comenzi de la "/fishhelp": "/fish", "/fishes", "/sellfishes".

Răspuns:

- zona de pescuit din orașul Los Santos se află aici: http://imgur.com/a/4Mn8l.
- zona de pescuit din orașul Las Venturas se află aici: http://imgur.com/a/85kSg.
- comanda "/fish" - pescuiești (trebuie să vă apropiați de o undiță sau să ieșiti în mare cu barca).
- comanda "/fishes" - vezi cantitatea peștilor prinși.
- comanda "/sellfishes" - vinzi peștii prinși.


Preț:

- pentru jucătorii cu level cuprins între 1-9: $250
- pentru jucătorii cu level 10+:
$500
-pentru jucătorii cu level 50+:$1.000



Licența de armă


Descriere: Trebuie să enumerați 5 arme din GTA, să precizati comanda pentru safezone, ce este interzis să faceţi în aceste zone, să spuneți cu ce comandă cumpărați o armă și de unde o cumpărați.

Răspuns:

- toate armele din GTA: Brass Knuckles, Knife, Shovel, Nightstick, Baseball Bat, Golf Club, Cane, Pool Cue, Katana, Chainsaw, 9mm, Silenced 9mm, Desert Eagle, Tec-9, Micro MP5, MP5, Shotgun, Sawn-off shotgun, Combat Shotgun, AK-47, M4, Rifle, Sniper Rifle, Flamethrower, Heat Seeking RPG, Minigun, Rocket Launcher, Molotov Cocktails, Grenades, Satchels, Flowers, Dildo, Vibrator, Camera, Spray Can, Fire Extuingisher.
- toate safe-zone-urile de pe server (zone în care nu aveți voie să deschideți focul) se afla prin comanda /safezones.
- comanda cu care cumpărați o armă este "/buygun (numele armei) (numărul de gloanțe)".
- locul de unde se cumpără arme este Gun Shop (Los Santos, Las Venturas, San Fierro).


Preț:

- pentru jucătorii cu level cuprins între 1-9: $1.000
- pentru jucătorii cu level 10+:
$2.000
-pentru jucătorii cu level 50+:$4.000




Licența de zbor

Descriere:Trebuie să pilotați un elicopter de pe aeroportul Los Santos/School Instructors din Las Venturas (aeroportul părăsit/Flying School) sau San Fierro (depinde de instructor) până pe un aeroport ales de dumneavoastră(Aero LS/LV/SF). În final trebuie să ajungeți pe aeroportul părăsit din Las Venturas (Flying School) fără ca avionul sau elicopterul să fie avariat. Nu trebuie să loviți avionul sau elicopterul pentru a reuşi să treceți testul. În caz că loviți avionul sau elicopterul de ceva, sunteți picat (dacă avionul sau elicopterul are mai puţin de 950.0 HP la terminarea testului, nu mai primiți licenţa).

Răspuns:

- pentru a pilota folosiți tastele: Q, W, E, A, S, D, ↑, ↓, →, ←. (setări din instalare)

- hartă cu toate aeroporturile:http://i.imgur.com/CepTVhi.png

- Aeroportul Los Santos:http://imgur.com/a/72nJd

- Aeroportul Las Venturas:http://imgur.com/a/rIZEW

- Aeroportul San Fierro:http://imgur.com/a/i5SZD

Preț:

- pentru jucătorii cu level cuprins între 1-9: $900
- pentru jucătorii cu level 10+:
$1.800
-pentru jucătorii cu level 50+:$3.600


Licența de navigare


Descriere:

SILS:Trebuie să conduceți o barcă de la Fishing Boat LS până pe plaja Santa Maria și înapoi (dus - întors). Nu aveți voie să conduceți cu viteză excesivă, să atingeți barca de vreun obiect sau să produceți orice alt tip de accident (dacă barca are mai puțin de 950.0 HP la terminarea testului, nu mai primiți licența).

SILV:Trebuie să conduceți o barcă de la Fishing Boat LV până la vaporul ancorat de la fosta bază National Guard și înapoi (dus - întors). Nu aveți voie să conduceți cu viteză excesivă, să atingeți barca de vreun obiect sau să produceți orice alt tip de accident (dacă barca are mai puțin de 950.0 HP la terminarea testului, nu mai primiți licența).

SISF:Trebuie să conduceți o barcă de la San Fierro West Docks până la Bay Side Docks și înapoi (dus - întors). Nu aveți voie să conduceți cu viteză excesivă, să atingeți barca de vreun obiect sau să produceți orice alt tip de accident (dacă barca are mai puțin de 750.0 HP la terminarea testului, nu mai primiți licența).

Răspuns:

- pentru a conduce barca folosiți tastele: W, A, S, D. (setări din instalare)
SILS -traseul pentru licență și locațiile: : http://imgur.com/a/1qzGN

SILV- traseul pentru licență și locațiile: : http://imgur.com/a/dHZY8

SISF- traseul pentru licență și locațiile: http://imgur.com/a/MdOYW


Preț:

- pentru jucătorii cu level cuprins între 1-9: $850
- pentru jucătorii cu level 10+:
$1.700
-pentru jucătorii cu level 50+:$3.400



Licența de materiale

Descriere: Trebuie sa mergeți la unul dintre cele 3 depozite de materiale (LS/LV/SF), să spuneți ce comandă folosiți acolo pentru a cumpara materiale, unde nu aveti voie să vindeti arme iar pe final să spuneți comanda cu care vedeți toate zonele sigure de pe server și comanda completă prin care vindeți arme cuiva.

Răspuns:

- depozitul din Los Santos de unde se cumpară materiale se află aici:
http://imgur.com/a/S4d5l, iar comanda pentru a cumpara materiale este "/getmaterials".

- depozitul din Las Venturas de unde se cumpară materiale se află aici: http://imgur.com/a/Bir7g, iar comanda pentru a cumpara materiale este "/getmaterials".

- depozitul din San Fierro de unde se cumpară materiale se află aici: http://imgur.com/a/ytsPD, iar comanda pentru a cumpara materiale este "/getmaterials".

- nu aveți voie să vindeți arme în safe-zone-uri și lângă un polițist (comanda prin care vedeți toate zonele sigure este /safezones).
- comanda prin care vindeți o armă cuiva este "/sellgun (id-ul sau numele jucătorului) (numele armei) (suma pentru care doriți să vindeți arma dată)".

 

Preț:
- pentru jucătorii cu level cuprins între 1-9: $800
- pentru jucătorii cu level 10+:
$1.600
-pentru jucătorii cu level 50+:
$3.200
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Atenție:

- pentru licența de navigare traseul poate varia, depinde din ce facține este instructorul (LS/LV/SF).

- School Instructors San Fierro este o facțiune pentru străini sau cunoscătorii de limbă engleză, ceea ce înseamnă că testele vor fi în engleză.

- pentru orice licență este posibil ca mai întâi să se plătească o sumă de bani în avans, iar apoi după terminarea testului se plătește restul sumei de bani.
- dacă ați picat un test pentru o licență și ați plătit banii în avans, instructorul are dreptul să păstreze acei bani.
- dacă ați greșit undeva sau ați picat un test, puteți întreba instructorul ce ați greșit sau ce nu ați știut iar acesta vă va explica.
- dacă veți fi agresiv în timpul testelor sau veți jigni, înjura, vă veți bate joc sau veți făcea mișto de instructor, testele vor fi întrerupte și veți fi puși pe lista neagră a facțiunii.
- NU cereți licențe fără test sau fără plată deoarece direct veți fi puși pe lista neagră a facțiunii.
- respectați instructorul cu care dați testul indiferent de level-ul sau rank-ul acestuia.

-jucătorii cu level 50+ nu mai dau teste dar preţul este dublu.
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Sper că acest tutorial le va fi de folos celor care nu au de unde să știe toate aceste lucruri scrise mai sus. Mulțumesc de atenție!


Creat de către Liq .

Actualizat de către Kenan, Vladyyyyy (11.01.2016).

 

Edited by Ander
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.