breku Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Race Bets B-zone Aceasta "firma" se va ocupa cu ocupa cu organizarea unor curse de masini si motociclete in care lumea sa parieze pe unul dintre participanti! Participanti la curse vor avea o cota, jucatori, cei care vor paria pe X o suma de bani, li se va inmulti suma cu cota sau cotele respectiva!(numarul maxim de playeri pe care sa poti paria este 3 iar minimul este 2) Castigatori vor lua 80% din castigul maxim, restul 20% se va duce in contul firmei! Organizatori: Breku Rolexx Curse de masini cu paint job! [31.10.2009] Participanti la cursa: Player Vehicul Cota 1. 2. 3. 4. 5. Model cerere inscriere la cursa: Nick: Vehicul: Ai mai participat la alte curse?: Data cursei: Model Creare bilet pariuri! Nick-ul tau: Suma pe care o pariezi: Playeri pe care pariezi: 1. 2. 3. 4. Data pariului: Topic close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legic Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Nick : legic Vehicul : sultan Ati mai participat? : da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cr1spy Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Nick : Cr1spy Vehicul : sultan Ati mai participat? : Nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SGA Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Nick: SGA Vehicul: NRG-500 Ai mai participat la alte curse?: Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
caed Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Nick-ul tau: caed Suma pe care o pariezi: 5k Playeri pe care pariezi: 1.legic 2.Cr1spy 3.SGA 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legic Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 ar fii bine sa faceti o cursa si de moto ... ca la masini nu prea le am da am vazut ca nu se inscrie nimeni si am zis sa particip si eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luigi Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Nick: ghezby_luigi Vehicul: infernus Ai mai participat la alte curse?: da Link to comment Share on other sites More sharing options...
qazdawn Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Nick: qazdawn Vehicul: Infernus Ai mai participat la alte curse?: Normal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.