Jump to content

WOTM luna August a început. Detalii aici

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Cr1spy

Member
 • Content Count

  2755
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

59 Impressive

About Cr1spy

 • Rank
  F_T Frumos
 • Birthday 05/24/1996

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Deva

Previous Fields

 • Real name
  Bazil

Recent Profile Visitors

12801 profile views
 1. La multi ani, batrane !

 2. Cr1spy

  !!!ATENTIE!!! Sedinta de maine 23/09/2012 este ANULATA!B0d0 are probleme cu pc-ul. !!!ATENTIE!!! Sedinta de maine 23/09/2012 este ANULATA!B0d0 are probleme cu pc-ul.
 3. Cr1spy

  Cine e mai vechi pe comunitate stie ca asta e plagiatura!In fine, +1 pentru munca depusa! Asta e originalul, facut de florinacyo, acum mult timp:
 4. Cr1spy

  Nick: Cr1spy Level: 43 Phone Number: 695-0002
 5. Nick: Cr1spy Nick-uri anterioare: Prenume:Bazil Varsta reala: aproape 16 Sex: masculin Level:43 De cat timp joci SA:MP pe B-Zone?: iulie 2009 De cat timp joci SA:MP? (In general): de prin 2007 Cate ore joci pe zi? (Fara /sleep): 3-4 In ce interval orar joci SA:MP?: variaza, cateodata noaptea, cateodata ziua ScreenShot cu /stats (trebuie sa aiba /time obligatoriu): http://imageshack.us/photo/my-images/851/samp177t.png/ Ai mai fost vreodata in Tow Truck Company? (Daca da, precizeaza de ce ai plecat): nu Factiunea anterioara: tattaglia De ce ai parasit factiunea anterioara?:e complicat, pe scurt, proteste fata de noul sublider. Rank special intr-o factiune: lider cuneo, taxi, sublider cuneo(2), stracci si tattaglia. Ai capacitatea de a scrie corect gramatical?: da De ce vrei sa intri in Tow Car Company?: pentru ca n-am mai fost. Cu ce consideri ca se ocupa Tow Truck Company?: asigura faptul ca strazile nu au masini parcate aiurea. Intelegi ca suntem o factiune serioasa, iar glumele si prostiile nu-si au rostul?: da Cunosti regulile importante de pe server?: da Stii regulile Tow Truck Company?: da Esti activ pe forum?: nu ScreenShot cu skill-ul de la Car Mechanic: este in ss-ul cu /stats Ai luat vreodata Warn / Ban?: (Specifica motivul): warn: am injurat un politist care m-a omorat aiurea la war(pe 112),ban:l-am facut pe un tigan, tigan. Esti pe Black List la vreo Mafie | Hitman? (Specifica de ce): nu Esti dispus sa platesti suma necesara pentru a fi scos de pe Black List? (Daca esti): da Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Tow Truck Company cel putin doua saptamani?: da Vei respecta Liderul si membrii cu Rank mai mare din Tow Truck Company?: da Cum te-ai descrie in realitate?: nu-mi place sa ma autodescriu. Alte mentiuni:-
 6. Cr1spy

  Nu m-am mai uitat de foarte mult timp pe aici.Imi place ideea unui war intre NR si M/F.Se stie ca eu tineam in hq pe stracci cand eram lideri taxi, in fine.Felicitari dookie!La mai multe!
 7. Cr1spy

  Sarbatori Fericite!
 8. Cr1spy

  Gat, ID-ul meu de mess e la profil.
 9. Cr1spy

  Gat, ID-ul meu de mess e la profil.
 10. Cr1spy

  Neata Tattaglia!Moa', ce rau m-am simtit ieri, m-am culcat la 7 ca eram rupt de oboseala...
 11. Cr1spy

  Buna dimineata.Cine invata pentru teza?Eu... Edit: Astazi la 21:00 cred ca va fi antrenament
 12. Cr1spy

  Felicitari pentru war! Daca mai primesc reclame IMBECILE DINASTEA ma supar si injur comunitatea.
 13. Cr1spy

  Noapte buna.Antrenamentul urmator va avea loc luni 20:00.
 14. Cr1spy

  Mda ce frumos a fost la sedinta.BTW traiesc, chiar daca nu postez pe forum.
 15. Cr1spy

  Mda, antrenament anulat.Urmatorul antrenament va avea loc miercuri 20:00
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.