Jump to content

This is it

Bello
 Share

Recommended Posts

This is it
khu8ex3jji6r6cyd4453.jpg

Regia: Kenny Ortega

Gen: Muzica/Documentar

Taguri: muzica | documentar

Filmul se bazeaza pe materialul filmat in timpul repetitiilor la cele 50 de concerte pe care Michael Jackson ar fi trebuit sa le sustina la Londra. Iata ce spune despre documentar regizorul Kenny Ortega: "Lumea va vedea ceea ce echipa implicata in proiect a fost atat de norocoasa sa traiasca. Michael Jackson a fost arhitectul din spatele This Is It, iar noi am fost doar constructorii. Materialul filmat in stadiile incipiente ale repetitiilor va arata ca Michael Jackson era implicat in absolut toate aspectele productiei, de la scenografie la coregrafie, muzica, lumini si chiar conceperea scurtmetrajelor si-a clipurilor ce urmau sa fie proiectate in fundal. Filmul nostru va arata si ca Michael a fost unul dintre cei mai mari entertaineri ai lumii si una dintre cele mai creative minti. Cred ca lungmetrajul va fi o dovada a faptului ca ii placea la nebunie ce facea in timpul repetitiilor si ca se indrepta spre un nou triumf."

Trailer:
Imagini: k1b48grur6vx3b8002fo.jpgrc0ba9ab55hers5rwgz.jpg

Am vazut filmul la Cinema .. Superb .... :):X

Insa cei care nu sunt Fani M.J. si doar asa il plac .. le recomand sa nu dea Bani pe Bilet ca se vor plictisi :|:) !

Oricum daca esti Fan M.J. poti sa te duci ca e superb ! :)

+ De ce mai pui daca Link Download nu pui ? :|

Edited by Bubuu

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.