Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Sabzaky

Member
  • Posts

    1148
  • Joined

  • Last visited

About Sabzaky

  • Birthday 10/09/1994

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Erbil
  • Hobbies
    Fifa , Sa-Mp , Distractia

Previous Fields

  • Real name
    Al-Sabzachi Alin

Recent Profile Visitors

9109 profile views

Sabzaky's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

0

Reputation

  1. Sabzaky

    Rank B-Zone

    Da foarte frumoase nu am cuvinte , mereu ai fost un bun Designer ! @ Zeron => esti prea incapabil sa iti dai cu parerea DND !
  2. * User: Tahan * Doresc sa primeasca: Warn Up 10 % * Pentru ca: Ma i-a la misto la sectiunea la care sunt Moderator si Posteaza pentru +1 .. si face posturi pentru + 1 absolut peste tot ! * Link-uri (dovada): http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic...mp;#entry113447
  3. Multumesc mult LeXutzule !
  4. Lexutzu am un Warn mai vechi de la tine ! Mi se pare aiurea sa fiu Moderator si sa vad acolo ::: Warn 10 % Am rugamintea daca se poate sa imi scoti Warnul ! Multumesc anticipat !
  5. Filmele de Comedie ! Insa urmaresc si Actiune si Aventura
  6. Tocmai am cumparat acest film .. sper sa fie frumos ! Filmele care m-au impresionat pe mine au fost : 2012 , The Godfather si mai sunt si altele insa nu le mai tin minte !
  7. Vantage Point ! Un Film care merita Vazut ! E Actiune ... de cea mai buna calitate !
  8. Da e frumos ! Ar trebui fiecare membru sa il foloseasca ! Si acolo in Dreapta la el sa scrie pentru Moderatori ( Moderator ) , Designeri ( designer ) si etc ..
  9. Welcome desi nu esti nou
  10. Alin , o mustrare verbala e prea putin ... doar uitate in ce hal face Spam peste tot ... .. este incredibil ! In topicul " Ce Asculti acum ? " posteaza de 3-4 ori pe zi :: http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic...0&start=220 la Sectiunea " Newsletter " posteaza mai multe Stiri ca Moderatorii ... Are intr-un interval de 2-3 zile 40 Topicuri acolo .. 35 din ele contin Stiri foarte neinteresante , clare pentru + 1 ! La Sectiunea " Sport => Football " la Topicul " De-a Joaca cu Fotbalistii " posteaza in cel mai mare spam posibil ... Imediat ce posteaza cineva .. imediat si el ... a facut in 4 zile acolo peste 40 Posts ! Alin te rog verifica + mai sunt si alte locuri cu Spam dar nu am timp sa stau sa il urmaresc ! Merita Disable 24 H + un Warn de 10-20 % !
  11. Avansezi pe zi ce trece ! Felicitari !
  12. Ambele sunt Frumoase insa la a 2-a ai pus Textul urat ! Totusi Felicitari !
  13. DraXxoR nu incetezi sa ma uimesti !! Serios esti foarte bun .. nu inteleg deloc de ce nu esti Designer !
  14. Cred ca pentru ca ai zis ceva de genul cu Manele si ca ai Limbaj mai de Chat asa ... ceea ce el nu accepta ... din cate se pare
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.