Jump to content

Intrebare - PC (parti).

Recommended Posts

Salut , am un calculator slab si as vrea sa imi iau niste componente , ca sa il fac mai performant.

Treaba e , ca in momentul de fata am 400 RON si as vrea sa imi iau o placa video mai buna sau o placa de baza sau alta componenta.

Intrebarea e , ca daca imi cumpar o placa video buna , PC-ul il suporta ? Sau pot sa pun toate piesele pe rand in PC (ex: acum sa imi cumpar placa video , o montezi in PC iar peste o luna doua sa imi cumpar alte componente) ar merge asa ? Astept raspunsul vostru.Multumesc !

Conteaza ce componente ai in momentul de fata.

De exemplu placile de baza vechi nu au sloturi PCI folosite acum de placile video noi,ci au numai AGP si atunci trebuie schimbata intai placa de baza apoi cea video si momoria RAM la fel tipul si marimea trebuie suportate de placa de baza, iar daca vrei sa adaugi mai mult la cea actuala trebuie sa fie acelasi tip de DDR. HardDisk-urile la fel, daca acum ai IDE, va trebui ori sa le scoti pe cele actuale, ori sa iti iei tot pe IDE cea ce vei gasi numai la mana a doua pentru ca acum se fabrica doar SATA. (Uite cam cum arata, cel de sus e IDE si cel de jos e SATA http://1.bp.blogspot...sata-ide_lg.jpg )

Deci nu poti lua orice. Daca ai un PC foarte vechi trebuie luate toate de odata. Dar daca este ceva mai nou s-ar putea conteaza de caz.

Dane niste detali. Ce componente ai acum si ce vrei sa ai? Din ce an ai PC-ul ??

Iati everest si dane niste screenshoturi daca nu sti mari detali despre componentele actuale.

Edited by pH Mike

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.