Jump to content

Ciuby - Problema placa sunet.

Recommended Posts

Nume: Ciuby

Ce problema ai?: Nu am sunet.

O scurta descriere a situatiei: Nu imi merge sunetul, zice ca nu detecteaza placa. Cateva lucruri din ce imi apare cand vreau sa instalez sunetul de pe CD: C-Media PCI Audio Device, No sound cars was found. If one is expected, you should install a sound driver provided by the hardware manufacturer. The NVIDIA Setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware. Setup will now exit. Setup detected that the operating system in use is a not Windows. This setup program and its asociated drivers and designed to run only on Windows. The installation will be terminated.

Placa video: Standard VGA Graphics Adapter

Procesor: Procesor Intel ® Celeron ® CPU 2,2GHZ

RAM: 4GB

Placa sunet: High Definition Audio Devide (Internal Audio Bus)

Screenshot: ---

Alte precizari: Va rog ajutati-ma, am windows 7.

Du-te in Windows Updates si cauta pe acolo ceva driver audio, daca nu este, revino cu un post.

Nu am nimic.

Si pe celalalt PC nu am net, daca e ceva de descarcat, iau de pe ista si ii dau.

Ila e al fratelui mai mic.

Nu am nimic.

Si pe celalalt PC nu am net, daca e ceva de descarcat, iau de pe ista si ii dau.

Ila e al fratelui mai mic.

Pe calculatorul fratelui dau trebuie sa instalezi driveru de net si pe al tau cel de sunet. Daca mai ai cd de la placa de sunet sau placa de baza il poti instala de acolo.

Pentru cea de sunet la tine poti incerca programul asta Click, iar pentru ceea de internet desfa carcasa si uitate ce model este si descarcai driverele de pe celalt PC.

Eu reau sa fac doar palca de sunet sa mearga.

Incerca sa dai o scanare la Antivirus, poate ai vreun Virus in Pc, dupaia dai o Defragmentare si sterge Yahoo Messenger, bine de tot din PC-ul tau, dupaia intra pe site-ul official al Yahoo, si descarca-ti cea mai nou versiune a Yahoo Messenger poate asa iti merge.

Dute la My Computer --> Device Manager --> Uninstall Sound Device ( dai la placa de sunet , care îţi apare cu semnu întrebării cu galben ), şi apoi dai un restart.

Când s-a deschis PC-ul e posibil să îţi ceară să o instalezi ( la win xp - install new hardware , la 7 ţi-o instalează singur ) .

Eventual poţi instala un alt driver cum ar fi realtek .

*Cei de la microsoft oferă un driver, dar este foarte vechi . ( Dacă nu merge nimic , poţi risca cu asta )

http://support.microsoft.com/kb/888111

Daca nu reusesti nici cum a spus Majestick poti sa incerci un program gen Driver Genius: http://www.driver-soft.com/ Gasesti un key oriunde pe internet daca cauti. Sau poti incerca Driver Pack Solution -> http://drp.su/ Garantez ca cele 2 programe functioneaza. DPS este free, iti dau ei chiar si fisier .torrent.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.