Kip Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 O sa fiu inactiv o perioada , deoarce nu stiu exact ce are PC , de azi de dimineatza imi arata la Task Manager , CPU Usage 100 % si calculatorul se misca foarte greu , nu pot rula niciun joc / program , sper sa rezolv repede . Salut ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick15 Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Cauta un antivirus bun (de preferat Kaspersjy) si vezi sa nu ai virusi, si daca tot asa merge oprestel vreo 2 ore si lasa-l sa re raceasca sau uite aici, a mai fost problema aceasta, daca nici asa nu merge reinstall windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cocaine Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 O sa fiu inactiv o perioada , deoarce nu stiu exact ce are PC , de azi de dimineatza imi arata la Task Manager , CPU Usage 100 % si calculatorul se misca foarte greu , nu pot rula niciun joc / program , sper sa rezolv repede . Salut ! Vezi sa nu ti se fi ars ramii daca nu , incearca un reinstal Windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kip Posted November 3, 2009 Author Share Posted November 3, 2009 Cred ca e de la virusi , am dat un scan si mi-a gasit 263 numai in /C akm sunt in carantina curat pc de virusi .. ma doare mana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cocaine Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Cred ca e de la virusi , am dat un scan si mi-a gasit 263 numai in /C akm sunt in carantina curat pc de virusi .. ma doare mana Nu te chinui , daca ai asa multi mai bine faci un reinstal iti ia 2 ore si stii o treaba dup'aia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.