shadow2cs Posted July 6, 2013 Share Posted July 6, 2013 Nume: shadow2cs Ce problema ai?: cu desktop-ul...,, cred O scurta descriere a situatiei: de cate ori minimizez cs-ul imi coboara iconitele de pe desktop Screenshot: Alte precizari: de vreo 2 zile imi face chestia asta si ma cam enerveaza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joshua Posted July 6, 2013 Share Posted July 6, 2013 (edited) @@shadow2cs, Start>Contro Panel>Folder Options>View>Bifezi "Show hidden files, folders, and drives">Apply. Mergi acum in partitia in care ai instalat Windows-ul(de regula partitia C, Local Disk(C:)). Intrii in folderul User>"Numele userului tau">AppData>Local>Cauti fisierul "IconCache" si-l stergi, cu Shift+Delete. Ar trebui sa mearga.. quote cu raspunsul. Edited July 6, 2013 by Joshua Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadow2cs Posted July 6, 2013 Author Share Posted July 6, 2013 @@shadow2cs, Start>Contro Panel>Folder Options>View>Bifezi "Show hidden files, folders, and drives">Apply. Mergi acum in partitia in care ai instalat Windows-ul(de regula partitia C, Local Disk(C:)). Intrii in folderul User>"Numele userului tau">AppData>Local>Cauti fisierul "IconCache" si-l stergi, cu Shift+Delete. Ar trebui sa mearga.. quote cu raspunsul. Rezolvat. Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joshua Posted July 6, 2013 Share Posted July 6, 2013 Rezolvat. Multumesc! Topic closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts