bZRaul Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Nume: RaulBZ Ce problema ai?: Am un monitor ACER AL1716 cumparat recent si am o problema la el, atunci cand intru intr-un joc imi apare un mesaj cu AUTO CONFIG, dupa aceea imi merge sa intru in joc dar ma mai scoate din cand in cand cu acest mesaj, auto config. Cum pot dezactiva acest autoconfig ? Va rog sa ma ajutati. O scurta descriere a situatiei: Cititi mai sus. Screenshot: Nu apare acel auto config in timp ce fac poza. Alte precizari: Sper sa ma ajutati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joshua Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Nume: RaulBZ Ce problema ai?: Am un monitor ACER AL1716 cumparat recent si am o problema la el, atunci cand intru intr-un joc imi apare un mesaj cu AUTO CONFIG, dupa aceea imi merge sa intru in joc dar ma mai scoate din cand in cand cu acest mesaj, auto config. Cum pot dezactiva acest autoconfig ? Va rog sa ma ajutati. O scurta descriere a situatiei: Cititi mai sus. Screenshot: Nu apare acel auto config in timp ce fac poza. Alte precizari: Sper sa ma ajutati. La ce rezolutie si la ce refresh rate il folosesti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNder Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 @, Verifica-l din butuoanele depe el, daca nu-ti merge asa, pune-ti rezolutia 1280x1024, si vezi daca-ti mai zice asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bZRaul Posted July 8, 2013 Author Share Posted July 8, 2013 Am refresh rate la 60 hertz si rezolutia 1280x1024. Precizez ca am placa video GEFORCE 9500 de 1GB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joshua Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 @, mareste refresh rate-ul la 75Hz si vezi daca mai apare mesajul. Daca nici asa nu merge.. pune mana si citeste User Manual, l-ai primit cand ai primit si monitorul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bZRaul Posted July 8, 2013 Author Share Posted July 8, 2013 Am avut refresh rate la 75hz si acum ca l-am mutat la 60hz nu mai apare, dar daca bag SA:MP in bara il bag rapid, dar cand vreau sa intru sta cateva secunde si dupa intra, ce ziceti, sa pun alt refresh rate ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNder Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Incearca sa pui 65-70 si testeaza poate merge asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joshua Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Am avut refresh rate la 75hz si acum ca l-am mutat la 60hz nu mai apare, dar daca bag SA:MP in bara il bag rapid, dar cand vreau sa intru sta cateva secunde si dupa intra, ce ziceti, sa pun alt refresh rate ? Eu zic sa nu o mai dai la plesneala cu refresh rate-urile si sa pui mana sa cauti in User Manual cum sa opresit auto config-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bZRaul Posted July 8, 2013 Author Share Posted July 8, 2013 (edited) Uite ce am gasit in manual, insa eu nu inteleg ce vrea sa zica, ma poti ajuta Joshua ? • Auto Adjust button / Exit: 1. When OSD menu is in active status, this button will act as EXIT-KEY (EXIT OSD menu). 2.When OSD menu is in off status, press this button for 2 seconds to activate the Auto Adjustment function. The Auto Adjustment function is used to set the HPos, VPos, Clock and Focus. Edited July 8, 2013 by RaulBZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joshua Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 (edited) Aici se vorbeste de OSD(On screen display menu).. cum sa intri/iesi din el. Nici vorba despre cum ai putea sa scapi de Auto Config. Reinstaleaza driverul de la placa video, driverul monitorului si foloseste-l doar pe 1280x1024, 75Hz. Edited July 8, 2013 by Joshua Link to comment Share on other sites More sharing options...
bZRaul Posted July 10, 2013 Author Share Posted July 10, 2013 T/C - Iti multumesc mult Joshua pentru orele care ai stat cu mine sa rezolv problema! Iti meriti functia pe deplin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joshua Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 T/C - Iti multumesc mult Joshua pentru orele care ai stat cu mine sa rezolv problema! Iti meriti functia pe deplin. Topic closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts