Jump to content

Problema - Autoconfig

bZRaul
 Share

Recommended Posts

Nume: RaulBZ

Ce problema ai?: Am un monitor ACER AL1716 cumparat recent si am o problema la el, atunci cand intru intr-un joc imi apare un mesaj cu AUTO CONFIG, dupa aceea imi merge sa intru in joc dar ma mai scoate din cand in cand cu acest mesaj, auto config. Cum pot dezactiva acest autoconfig ? Va rog sa ma ajutati.

O scurta descriere a situatiei: Cititi mai sus.

Screenshot: Nu apare acel auto config in timp ce fac poza.

Alte precizari: Sper sa ma ajutati.

Nume: RaulBZ

Ce problema ai?: Am un monitor ACER AL1716 cumparat recent si am o problema la el, atunci cand intru intr-un joc imi apare un mesaj cu AUTO CONFIG, dupa aceea imi merge sa intru in joc dar ma mai scoate din cand in cand cu acest mesaj, auto config. Cum pot dezactiva acest autoconfig ? Va rog sa ma ajutati.

O scurta descriere a situatiei: Cititi mai sus.

Screenshot: Nu apare acel auto config in timp ce fac poza.

Alte precizari: Sper sa ma ajutati.

La ce rezolutie si la ce refresh rate il folosesti?

Am avut refresh rate la 75hz si acum ca l-am mutat la 60hz nu mai apare, dar daca bag SA:MP in bara il bag rapid, dar cand vreau sa intru sta cateva secunde si dupa intra, ce ziceti, sa pun alt refresh rate ?

Am avut refresh rate la 75hz si acum ca l-am mutat la 60hz nu mai apare, dar daca bag SA:MP in bara il bag rapid, dar cand vreau sa intru sta cateva secunde si dupa intra, ce ziceti, sa pun alt refresh rate ?

Eu zic sa nu o mai dai la plesneala cu refresh rate-urile si sa pui mana sa cauti in User Manual cum sa opresit auto config-ul.

Uite ce am gasit in manual, insa eu nu inteleg ce vrea sa zica, ma poti ajuta Joshua ?

• Auto Adjust button / Exit:

1. When OSD menu is in active status, this button will act as EXIT-KEY (EXIT OSD menu).

2.When OSD menu is in off status, press this button for 2 seconds to activate the Auto Adjustment function.

The Auto Adjustment function is used to set the HPos, VPos, Clock and Focus.

zIa3v4E.png

Edited by RaulBZ

Aici se vorbeste de OSD(On screen display menu).. cum sa intri/iesi din el. Nici vorba despre cum ai putea sa scapi de Auto Config. Reinstaleaza driverul de la placa video, driverul monitorului si foloseste-l doar pe 1280x1024, 75Hz.

Edited by Joshua

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.