Jump to content

Care credeti ca sunt cele mai grele clase?

JustinEviz
 Share

Recommended Posts

Clasele IX si XII. Clasa IX e un fel de clasa I, nu cunosti colectivul, nu cunosti profesori, iti ia putin pana te acomodezi cu liceul. / Clasa XII - BAC-ul.

Este interzis sa postezi in mai mult de 3 topicuri pe zi. Te rog sa citesti regulamentul - primesti 1 adv verbal.

Cele mai grele calse sunt :

Clasa I - deoarece iti faci colegi noi , si e o diferenta foarte mare fata de gradinita.

Clasa a V-a - datorita faptului ca se schimba totul , nu mai ai calificative, ai note , se schimba profesorii , clasa , si incepe materia mai grea.

Clasa a VII-a - are cea mai grea materie , profesorii deja va cunosc bine si au dreptul sa se ia de voi sau sa va puna note mai mici , oricum materia de clasa a VII este foarte aglomerata.

Clasa a VII-a - chiar daca ai aceeasi materie ca intr-a VII-a , ai de dat un examen foarte important , pe mine personal mama ma frecat din clasa a V-a cu examenul vietii si drept rezultat nu am avut note foarte mare (5,10 la mate ; 7,30 romana) .

Clasa a IX-a - din nou se schimba colectivul esti singur , nu cunosti pe nimeni ( in cazul meu m-am mutat la un liceu din alt oras) profesorii nu te cunosc , si multe altele .

De aici mai departe nu sunt in masura sa comentez deoarece inca nu "am intrat in paine" , anul acesta trec clasa a X-a si sper sa fie ok.

Sory for long post.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.