Jump to content

[Vand] Cont Steam, foarte ieftin !

MihaiAndrei88

Recommended Posts

• Numele produsului: Cont steam
  • Model: steam
  • Preţ: 14.99 euro
  • Schimb pe: (în cazul în care vreţi un schimb): Nu se schimba
  • Detalii despre produs: o sa le scriu mai jos..
  • Starea produsului: Second-hand
  • Metoda de plată: Transfer bancar
  • Imagini (opţional): Doar la cerere cine este interesat, serios!
  • Alte precizari: mai jos..

salut, vand contul meu de steam cu 14.99 euro plata se face prin transfer bancar in avans nu paypal deoarece este mai putin costisitor acest lucru, nu vreau sa aud ca imi dai tu primul contul si dupa platesc si eu sau eu mai stiu ce... nustiu daca vi se pare mult sau putin este si pe cont de asta ii mai scade pretul, dar jocurile daca o sa stati sa calculati cam cat fac fiecare in parte cred ca treceti de 50 de euro... deci eu il vand deoarece sunt plictisit de jocuri, am cateva sute de ore de joc, in ultimul timp joc din ce in ce mai putin si m-am gandit sa il dau decat sa ajung cu timpul sa-l tin degeaba.. altceva ce sa mai zic ce jocuri contine contul.

castle crashers - contine si DLC blacksmith pack

left 4 dead

left 4 dead 2

counter-strike 1.6

counter-strike: condition zero

counter-strike : source

dota 2

flight control HD

fortix

magnetis

alte detalii contactati-ma prin PM sau postati mai jos

cine vrea sa aiba incredere sa cumpere contul sa ma contacteze cine nu si ei au dreptate ca nu au de unde sa stie ca sunt serios pentru ca, contul e nou, dar asa e nu prea am timp sa stau pe forumuri si sa postez... deci aici decideti voi.

Pentru ce-i ce nu ma pot contacta pe Skype sau viteza de transmitere a mesajului pe Skype este slaba, ma pot contacta si pe Yahoo Messenger: enjoy.free21@yahoo.com am rezolvat momentan problemele cu Messenger-ul si sper sa nu mai apara prea curand, deci putem discuta si acolo.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.