Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

[B-Zone TV] 2009 vs 2013 [PARODY]

Gang Mihai
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: [b-Zone TV] 2009 vs 2013 [PARODY]

Gen: parodie

Data: 10/07/2013

Scurta prezentare: comparatie intre 2009 si 2013

** imi cer scuze pentru ultimele texte care s`au deplasat din cadru

** la scena cu politistul este "drived" nu "driver" m-am grabit nitel

ACEST VIDEOCLIP ESTE UN PAMFLET SI TREBUIE TRATAT CA ATARE!

Ma asteptam la cu totul altceva cand am vazut statusul de pe profilul tau. Este bine realizat si relaxant.. nu am ras dar mi-a dat o stare de bine.

Felicitari si spor la viitoarele proiecte.

Sigur e facut de tine? Ce s-a intamplat? Cum de ai lasat sa se miste camera aia asa de haotic? De ce? Ce ai facut ma? Ti-ai iesit din mana... Cand m-am apucat de filme eu de la tine ma inspiram, erai printre cei mai buni. Acum? Ce s-a intamplat? Stiu ca mai ai un film de genul mult mai bun decat asta.

Daca vrei sa colaboram, da-mi un PM. Am 2-3 proiecte la care nu mi-ar strica putin ajutor.

Vezi ca se uita si Kelton la film :))

Sigur e facut de tine? Ce s-a intamplat? Cum de ai lasat sa se miste camera aia asa de haotic? De ce? Ce ai facut ma? Ti-ai iesit din mana... Cand m-am apucat de filme eu de la tine ma inspiram, erai printre cei mai buni. Acum? Ce s-a intamplat? Stiu ca mai ai un film de genul mult mai bun decat asta.

Daca vrei sa colaboram, da-mi un PM. Am 2-3 proiecte la care nu mi-ar strica putin ajutor.

Vezi ca se uita si Kelton la film :))

in ce sens se misca camera haotic?

si poate ca mi`am mai iesit si din mana, am fost cu bacu, am avut alte treburi si nu am mai putut intra

spune`mi ce e cu camera aia......eu nu prea vad

Edited by Gang Mihai

M-ai omorat la faza cu "you have driver neregulamentary" =)))).

*Data viitoare fa-l in romana, daca nu o stii nici p-aia da-mi un PM.

am scris sus ca am gresit, trebuia "drived",

la misto nu te intrece nici drq

am scris sus ca am gresit, trebuia "drived",

la misto nu te intrece nici drq

Nu exista cuvantul neregulamentary.

*Ideea e draguta dar mai trebuie lucrat.

in ce sens se misca camera haotic?

si poate ca mi`am mai iesit si din mana, am fost cu bacu, am avut alte treburi si nu am mai putut intra

spune`mi ce e cu camera aia......eu nu prea vad

Pai ce e aia incepand de la 2:04? Ti-a scapat mouse-ul din mana? Apoi camera intra in om... Si mai ai astfel de scapari in care se vede cum vrei sa asezi camera. Aceste chestii ar trebui sa dispara la edit. Te-ai grabit probabil.

Partea cu averea e cea mai tare.. =)))

Acum 3-4 ani care avea Intruder era imparat... Rupeam ferma in 2 ca sa fac bani de volan de Intruder...

Cand ai bagat "whealth 2013" trebuia sa arati un printscreen de la clienti.b-zone.ro. =))))

Partea cu averea e cea mai tare.. =)))

Acum 3-4 ani care avea Intruder era imparat... Rupeam ferma in 2 ca sa fac bani de volan de Intruder...

Cand ai bagat "whealth 2013" trebuia sa arati un printscreen de la clienti.b-zone.ro. =))))

am facut acolo la "buying a car" adica aia am vrut sa reiasa

Pai mie imi palce, deci e chiar adevarat, mai ales cu trucker, noobs si buying a car, mai demult munceai, acum toti sar pe tine:)) noobs? ai aratat tu in video, iar faza cu cumpararea unei masini este foarte adevarata, frumos film! Felicitari!

Poate ca la filmat si la editat ti-ai esit putin din mana, dar cu toti stim ceea ce poti.

Dar ca si idee, e geniala... acum debea astept revelionul, pentru a vedea varianta 2009 vs 2014.. :>

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.