Jump to content

Problema iconite

Share

Recommended Posts

Nume: AgT

Ce problema ai?:

Deci mi-am bagat windows-ul acuma 1 jumate - 2 luni si am umblat prin el si dintr-o data iconitele din bara de start sau micsorat de cum sunt ele normale... ce pot sa le fac .. sunt incercuite cu rosu

O scurta descriere a situatiei: please help me

Screenshot: sga.png

capture

Alte precizari: nici una...

Nume: AgT

Ce problema ai?:

Deci mi-am bagat windows-ul acuma 1 jumate - 2 luni si am umblat prin el si dintr-o data iconitele din bara de start sau micsorat de cum sunt ele normale... ce pot sa le fac .. sunt incercuite cu rosu

O scurta descriere a situatiei: please help me

Screenshot: sga.png

capture

Alte precizari: nici una...

In primul rand, nu inteleg cum e facuta poza.. Tu ce Windows ai acum.. XP sau 7?

In al doilea rand, de taskbarul de sus poti scapa foarte simplu.. right click>close tab(ceva de genul)

Despre cele de jos si de ce s-au micsorat.. habar n-am. Probabil daca ai inceta sa-ti mai instalezi Windows-uri modate/teme pentru Windows nu s-ar mai intampla asta.

Edited by Joshua

In primul rand, nu inteleg cum e facuta poza.. Tu ce Windows ai acum.. XP sau 7?

In al doilea rand, de taskbarul de sus poti scapa foarte simplu.. right click>close tab(ceva de genul)

Despre cele de jos si de ce s-au micsorat.. habar n-am. Probabil daca ai inceta sa-ti mai instalezi Windows-uri modate/teme pentru Windows nu s-ar mai intampla asta.

Am postat a doua oara si am vrut sa i-au linkul acela si nu mai era valabil :| si am facut ss de pe leptop, nu stiu ca si daca pun tema originala tot asa arata :|

Uite aici inca odata:

untitled.png

screen shot pc

Edited by AgT95

Am postat a doua oara si am vrut sa i-au linkul acela si nu mai era valabil :| si am facut ss de pe leptop, nu stiu ca si daca pun tema originala tot asa arata :|

Si cu ce te incurca?.. Ai neaparata nevoie de a vedea intregul nume al aplicatiei?

Si cu ce te incurca?.. Ai neaparata nevoie de a vedea intregul nume al aplicatiei?

Pai da ... ca nu imi plac cum arata asa si mai tot gresesc intre ele ...

Pai da ... ca nu imi plac cum arata asa si mai tot gresesc intre ele ...

Habar n-am daca merge pe Windows XP, insa sa nu zici ca n-am avut bunavointa si ca nu te-am ajutat.

Click dreapta pe Taskbar>Properties>Taskbar buttons>Never combine.

Habar n-am daca merge pe Windows XP, insa sa nu zici ca n-am avut bunavointa si ca nu te-am ajutat.

Am incercat si nu merge .... nu stiu ce naiba are :|

Am incercat si nu merge .... nu stiu ce naiba are :|

Incearca cum tam zis eu ! Descarca Fisierul reg, si dai uninstall, dupaia dai un restart la calculator, sigur o sa iti mearga.

Fisierul reg, unde il gasesc ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.