KroG A Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Nick: [b2w]CraNe Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar / Loggo Imagine (Optional): http://postimg.org/image/mz6jruwg9/ Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: As vrea sa fie scris legat de acea poza "Minato" cu un scris frumos, galben cu contur negru daca se poate. Dimensiuni: Dimensiunile unui loggo sau avatar, nu le cunosc exact. In principiu vreau sa fie inalta. Alte precizari: Sper ca ma veti ajuta. Multumesc. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 @ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Criminal xD Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN Reus Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 (edited) Data viitoare incearca sa dai mai multe detalii... Text: As vrea sa fie scris legat de acea poza "Minato" cu un scris frumos, galben cu contur negru daca se poate. @, Prin detalii ma refeream la fundal.... Edited July 15, 2013 by Grray Link to comment Share on other sites More sharing options...
YouMakeMeHappy Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Data viitoare incearca sa dai mai multe detalii... Text: As vrea sa fie scris legat de acea poza "Minato" cu un scris frumos, galben cu contur negru daca se poate. @, Link to comment Share on other sites More sharing options...
KroG A Posted July 15, 2013 Author Share Posted July 15, 2013 Imi cer scuze ca nu am fost foarte explicit. Ceea ce as fi vrut ar fi o combinatie intre loggo-ul nWo Criminal si [F4L]oTo. Fundalul si efectul lui Criminal sa fie combinat cu scrisul pe care l-a facut oTo. Imi place ca scrisul sa fie la picioare si putin mai opac. Multumesc tuturor pentru munca depusa, toate imi plac foarte mult. Mai astept un loggo cu descrierea de mai sus daca este cineva dornic sa-l realizeze. Va multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 48 ore fara bump. TOPIC CLOSED! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts