Sug Pula pe 2 lei Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 (edited) Nume: Brock Ce problema ai?: Grafica O scurta descriere a situatiei: Cand joc ceva imi apar niste linii negre in jurul imaginii si nu stiu ce sa fac. Liniile sunt mai mari daca am rezolutia mai mica. Ca sa nu se vada liniile trebuie sa pun rezolutia 1920x1080 dar am un calculator mai slab si nu o sa mearga bine cu aceasta rezolutie. In poze nu se vad liniile negre. Screenshot: Nu se vad in poze. Alte precizari: Va rog ajutati-ma, am incercat multe metode. Edited July 16, 2013 by BrocKy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joshua Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 Nume: Brock Ce problema ai?: Grafica O scurta descriere a situatiei: Cand joc ceva imi apar niste linii negre in jurul imaginii si nu stiu ce sa fac. Liniile sunt mai mari daca am rezolutia mai mica. Ca sa nu se vada liniile trebuie sa pun rezolutia 1920x1080 dar am un calculator mai slab si nu o sa mearga bine cu aceasta rezolutie. In poze nu se vad liniile negre. Screenshot: Nu se vad in poze. Alte precizari: Va rog ajutati-ma, am incercat multe metode. Spune care au fost acele metode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sug Pula pe 2 lei Posted July 16, 2013 Author Share Posted July 16, 2013 Spune care au fost acele metode. Am incercat cu un program ATI Scale, din Catalyst Control Center. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joshua Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 (edited) Am incercat cu un program ATI Scale, din Catalyst Control Center. Dezinstaleaza driverul placii video. Intra pe siteul oficial ATI si ia ultimul driver de acolo si revino cu un raspuns. Nu s-a mai postat de 7 zile in acest topic, drept urmare va fi inchis. Topic closed. Edited July 23, 2013 by Joshua Topic closed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts