outlawkln Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 Întrebarea / Nelămurirea: Dece-mi arata asa ceva, pana acuma 20 minute sa-mi fac cont pe forum, inainte de ce-l vechi nu-mi aparea asa ceva. Screenshot (în caz că este necesar): Link to comment Share on other sites More sharing options...
THELiAR Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 Întrebarea / Nelămurirea: Dece-mi arata asa ceva, pana acuma 20 minute sa-mi fac cont pe forum, inainte de ce-l vechi nu-mi aparea asa ceva. Screenshot (în caz că este necesar): Da-i remove format si incearca din nou, fara sa dai de mai multe ori pe aceeasi optiune Da, cum spune si @@ziyRro, tu esti inregistrat de mai putin de 5 zile pe forum. Prin urmare n-ai cum sa editezi fontul daca n-ai vechime mai mare de 5 zile pe server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lincoln aka DH01 Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 Hi, you can only use BBCode after 5 days of registering. So in 5 days it will be enabled for your account automatically. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziyRro Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 Întrebarea / Nelămurirea: Dece-mi arata asa ceva, pana acuma 20 minute sa-mi fac cont pe forum, inainte de ce-l vechi nu-mi aparea asa ceva. Screenshot (în caz că este necesar): Tu fiind nou inregistrat, nu poti folosi nici un BBCode timp de 5 zile de la inregistrarea contului. Da-i remove format si incearca din nou, fara sa dai de mai multe ori pe aceeasi optiune E nou inregistrat pe forum, de aceea nu poate folosi nici un BBCode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 Ai primit răspuns bun. Topic closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.