Jump to content

Nota pentru filmul de mai sus | Rate the movie above

South M i h a i
 Share

Recommended Posts

1o

Numele filmului: War

Anul filmului: 2oo7

Genul filmului: Acţiune.

Trailer:

Edited by 3n3rgY

Interception - nota 8. Nuprea mi-au placut efectele speciale, zonele unde au filmat nuprea sunt chiar asa de misto, se putea mai bine.

Numele filmului: The Green Mile.

Anul aparitiei: 1999

Genului filmului: Drama | Crima

Trailer:

• Rog pe cei care nu au vazut filmul sa nu de-a nota;

1

Numele filmului:Good fellas

Anul aparitiei:1990

Genul filmului:Biography | Crime | Drama

Trailer:

Cred ca acuma o sa va intrebati de ce am dat nota 1 filmului de mai sus.

Raspunsul:Deci chiar nu se poate asa ceva...si aici ma refer la majoritatea care posteaza in acest topic si in primu rand catre OC Blue96 ,pai bine frate esti responsabil cu acest topic,dar chiar asa... Filmele de toata frumusetea cu cele mai multe oscaruri cu cei mai buni actori ever cu cele mai multe nominalizari la oscar,cu cele mai multe oscaruri (mai multe decat filmele care le notati voi cu 10) cu cele mai bune povesti au ajuns sa fie "lovite" cu niste note de .... ?Si nici macar nu ati vizionat acel film puneti si voi post sa aveti +. si nu mai vorbesc de... mai marea majoritate in care pun o nota filmului de mai sus fara o argumentare/parere a filmului.....chiar nimic.

-Cum puteti da nota de 7-8 la "The Green Mile" ,Godfather,godfather 2,lista lui Schindler..... si nu mai zic... ca daca ar fi sa pun o lista intreaga de filme adevarate ..notele aici ar continua in felu asta chiar si mai rau.

Sper ca acest post pe care l-am facut MACAR sa aduca o imbunatatire pentru acest topic ,aici referanduma la :Cerinte in + la postare.-

Nota filmului de mai sus ,de ce a fost acordata nota aceea, Numele filmului,anul filmului,genul filmului,parerea ta despre filmul pe care l-ai postat,recomandare ,Trailer.

1. Am acordat aceasta nota pentru ca mie,unul ,serial scary movie mi se pare una din cele mai penibile filme facute ever.Incearca sa parodieze filmul Paranormal Activity.(Lafel de penibil si acel film).Comedie 0 ,Actorie 0, Efecte de toata jena.(Cand ii da aluia un pumn sau cand o da pe aiai pe jos -sunetele auzite),si + nu am idee de ce au incercat sa parodieze acest film daca el deja a fost parodiat de 10 ori mai bin in filmul "A haunted house".

Numele filmului : Save Private Ryan

Anul filmului:1998

Genul filmului:Action |Drama| War

Parerea mea despre acest film este una foarte buna,Un film extraordinar cu adevarati actori ,efectele sunt excelente chiar daca filmul e de sub 2000 dar filmul prezinta niste efecte de toata frumusetea,lafel si povestea este exceptionala.

Recomand acest film cu multa placere.

Trailer:

5.

Numele filmului: Men in Black III

Anul apariţiei:2012

Genul filmului: Actiune, Comedie, S.F

Trailer:

Poate primesc eu warn, dar cat de nebun sa fii sa ii dai nota 5 filmului Men in Black, asta a facut acest post doar pentru un +1. Copil idiot, imi puteti da warn dar macar am spus ce a fost de zis.

8 asta pentru ca este prezent si marele actor tom hanks:D.

Numele filmului: Fight Club

Anul filmului: 1999

Genul filmului:Drama

Trailer:

Edited by DeagleX

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.