Jump to content

[B-Zone TV] Deal with it

MrKira
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: Deal with it

Gen: Prezentare

Data: 18.07.2013

Scurta prezentare: Vizionaţi filmul

Link:

Edited by MrKira

Nu vreau sa fiu nesimtit dar, nu am inteles nimic.

Video-ul are o calitate buna, foarte bun, editat bine, dar sunt niste faze filmate cu smoothcamera de nici nu trebuia sa apara ( in interiorul masinii), trebuia sa filmezi mai finut, sa scoti in evidenta detaliile.

Inca o bila neagra ar fi pentru ca ai prezentat masina intr-un minut si ceva, dupa care te-ai mai plimbat prin clip, sincer m-am uitat la tot clipul pentru ca mi-au placut melodiile.

Nu vreau sa fiu nesimtit dar, nu am inteles nimic.

Video-ul are o calitate buna, foarte bun, editat bine, dar sunt niste faze filmate cu smoothcamera de nici nu trebuia sa apara ( in interiorul masinii), trebuia sa filmezi mai finut, sa scoti in evidenta detaliile.

Inca o bila neagra ar fi pentru ca ai prezentat masina intr-un minut si ceva, dupa care te-ai mai plimbat prin clip, sincer m-am uitat la tot clipul pentru ca mi-au placut melodiile.

Nu eşti nesimţit, calm down, doar ţi-ai spus părerea, şi apreciez asta. Este prima oară când am ocazia să fac filme cu grafica mult mai bună decât cele pe care le făceam înainte. O să mă remediez eu în timp. :)

Ţi-a ieşit bine începutul. Filmat foarte bine, dar în rest..cam plictisitor.

Ehm... este prima filmare de genul ăsta... adică prima încercare de a prezenta o astfel de maşină, cu o grafică mult mai bună la film, înţelegi tu? Oricum, o să încerc să fac mai mult şi mai bine pe viitor. Mulţumesc pentru părere!

Ti-a iesit foarte bine. Imi place calitatea care este foarte ridicata. Inceputul e marfa, dar restul e cam plictisitor.

Oricum, felicitari pentru munca depusa :).

Ti-a iesit foarte bine. Imi place calitatea care este foarte ridicata. Inceputul e marfa, dar restul e cam plictisitor.

Oricum, felicitari pentru munca depusa :).

Ti-a iesit bine, mai ai de lucrat la subiecte.

Mulţumesc! Vă aştept oricând înapoi dacă doriţi să vedeţi un nou clip, desigur, atunci când o să îl lansez.

Melodia e frumoasa, modul e uimitor iar felul in care ai filmat si ai imbinat toate astea e genial. Felicitari !

Îţi mulţumesc Madytz, îmi pare foarte bine că în sfârşit, cineva din clan lasă o părere aici. :)

Felicitari pentru munca depusa..ti-a iesit frumos

În ciuda faptului că nu ai multă acţiune este un video reuşit, continuă şi vei avea mari realizări, totul se face cu multă muncă,dedicare şi practică.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.