Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Nelamurire

frozencs

Recommended Posts

Intrebarea / Nelămurirea: As vrea sa ma apuc de sa-mp si nu stiu daca trebuie sa am si san andreas sau numai multiplayer

Screenshot (în caz că este necesar):nu

Trebuie sa ai jocul San Andreas, dupa care downloadezi versiunea de San Andreas Multiplayer 0.3x de aici. Dupa ce ai instalat jocul normal, instalezi versiunea de SA:MP 0.3x si te poti conecta la serverele noastre.

P.S.: Acceseaza link-urile de la semnatura mea, o sa-ti fie de mare ajutor :)

Cel mai bine este sa urmezi acest model care este postat si la http://b-zone.ro/rpg/

Pasul 1 Descarcati SA-MP 0.3x.

Pasul 2 Dupa ce ati luat clientul, instalati-l in folderul jocului GTA San Andreas (de obicei e instalat in C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas). Dupa instalare veti gasi in folderul jocului executabilul samp.exe .

Pasul 3 Deschideti executabilul samp.exe .

Pasul 4 Introduceti numele pe care-l doriti in casuta Name.

Pasul 5 Adaugati serverele B-Zone la Favorites (Servers -> Add Server) : rpg1.b-zone.ro si rpg2.b-zone.ro.

Pasul 6 Imediat dupa ce ati apasat OK veti regasi serverele la Favorites. Ca sa va conectati faceti dublu click pe serverul dorit, apoi apasati pe butonul "Connect" din noua fereastra aparuta.

Pasul 7 Dupa ce ati intrat pe server va puteti loga sau inregistra. Pentru a deschide chatul/consola, apasati butonul "~" sau "T".

Sper ca ti-am fost de ajutor

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.