Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

LV School Instructors - Anunţuri importante | Important announcements


Recommended Posts

RHWrVZO.png&key=726212dd527a1bccf61f23eb

 

ro32.png&key=0db5f501d63b173e8f24a8a5a71

 

În acest topic, liderul sau subliderii facţiunii LV School Instructors vor posta anunţurile importante legate de această facţiune.

 

uk32.png&key=06e53220742647860382af89318

 

 

In this topic, the leader or subleaders of LV School Instructors will post important announcements related to this faction.

Edited by TLG scuze.
Actualizare aspect + traducere
Link to comment
Share on other sites

1. În curând voi modifica raportul de activitate în funcţie de rank. Cei care au obligaţia de a face simulări cu începătorii vor pune şi aceste simulări la raportul de activitate. După cum ştiţi, recrutăm doar jucători de level mic, trebuie să ne ocupăm de ei şi să îi învăţăm să se descurce pe server, să respecte regulamentul şi jucătorii din jurul lor. Probabil pe viitor vom face şi un tutorial mai complex pentru ei, deocamdată mai bine îi ajutăm direct în joc deoarece înţeleg mult mai bine.

2. S-a adăugat un Regulamentul Standard pentru toate facţiunile paşnice pe care fiecare dintre voi trebuie să îl respectaţi, în cazul în care încălcaţi vreo regulă de acolo veţi primi o sancţiune în funcţie de gravitatea faptei şi de regula încălcată.

3. A fost adăugat Regulamentul Intern, acest regulament conţine DOAR regulile specifice facţiunii noastre.

Nu uitaţi, învăţaţi foarte bine zonele SAFE deoarece nu le prea ştiţi. Le găsiţi în Regulamentul Serverului.

4. Gangul The Tsar Bratva nu ne mai protejează.

5. Luni, 22.07.2013, avem war cu facţiunea LS Taxi Company. Prezenţa este OBLIGATORIE. Toţi cei care aveţi rank 3+ trebuie să vă luaţi jobul ARMS DEALER şi să faceţi materiale. Cine este absent primeşte faction warn. Cine dă /call 112 în timpul warului primeşte FACTION WARN.

6. Marţi (23.07.2013) organizăm un târg la ora 20:00. Cine nu este online primeşte faction warn.

Edited by M Andrei
Link to comment
Share on other sites

Am modificat raportul de activitate în funcţie de rank. Rank 1 trebuie să vândă MINIM 30 de licenţe pe săptămână, rank 2 şi 3 MINIM 20 şi rank 4 minim 10.

Cei de rank mai mare trebuie să vândă mai puţine deoarece au şi alte obligaţii.

Nu am mai introdus la raportul de activitate simulările care trebuie să le facă cei de rank mare deoarece avem un mesaj privat pe forum unde pot să văd cine şi ce face.

*Regula cu raportul de activitate este valabilă din săptămâna care urmează.

Link to comment
Share on other sites

De astăzi aveţi voie să spargeţi banca între orele 00:00 şi 9:00 DOAR cu acordul unui rank 4+. Am luat această decizie deoarece la ora 00:00 sunt destui jucători care au nevoie de licenţe şi voi nu-i mai băgaţi în seamă, fugiţi repede la /rob să aveţi motiv că sunteţi în jail.

În cazul în care nu este rank 4+ online nimeni NU dă /rob. Cine dă /rob fără acordul unui rank 4+ este demis din School Instructors.

 

Atenţie! Nu aveţi voie să oferiţi licenţe nici celor de pe BLUE LIST, nu contează că au doar un avertisment din două. Cine este trecut pe lista de pe prima pagină a celui topic NU primeşte licenţe.

 

*Învăţaţi zonele safe deoarece nu le ştiţi prea bine. Le găsiţi în Regulamentul Serverului.

Edited by F4L Andrei
Link to comment
Share on other sites

De astăzi, 28.08.2013 nu mai aveţi voie să primiţi RUNNER din partea poliţiei. Când vă somează un poliţist opriţi şi ascultaţi ordinele lui. În cazul în care încălcaţi această regulă primiţi /uninvite. Aţi intrat în School Instructors pentru a vinde licenţe jucătorilor, nu pentru altceva.

 

Nu uitaţi de activităţile de vineri şi sâmbătă, cine lipseşte primeşte faction warn. Săptămâna viitoare o lăsăm mai liberă deoarece sunt zilele comunităţii.

Link to comment
Share on other sites

Instructorul care reuşeşte să vândă în perioada 01.09.2013 - 07.09.2013 cele mai multe licenţe primeşte $50.000 ca recompensă şi şansa la rank-up dacă îi permite situaţia. În cazul în care acesta reuşeşte să vândă peste 130 de licenţe primeşte $100.000. Puneţi-vă pe treabă!

Link to comment
Share on other sites

De astăzi, 03.09.2013, suntem sub protecţia gangului The Tsar Bratva, gang condus de Pakhan Kelton şi Sovietnik Ciccio. Veţi vedea pe parcurs care sunt avantajele, nu are rost să le enumăr acum, ce trebuie să ţineţi voi minte este că cei care fac parte din Tsar Bratva primesc licenţe gratuite.

În cazul în care aveţi probleme cu unul dintre jucătorii care fac parte din acest gang trebuie să îmi daţi PM, urmând ca eu să vorbesc cu unul dintre cei care fac parte din conducerea gangului.

Link to comment
Share on other sites

Warul cu Los Santos Police Department se amână până duminică la ora 19:30 din cauza unor probleme. Ne cerem scuze dar aceasta este situaţia. Cine lipseşte primeşte faction warn.

Edited by F4L Andrei
Link to comment
Share on other sites

Nu uitaţi ce v-am spus la ultima şedinţă, vreau ca de duminică să vă puneţi toţi, chiar TOŢI pe treabă şi să reuşim ce ne-am propus. Rapoartele de activitate aveţi grijă să le întocmiţi corect, fiţi foarte atenţi ce poze puneţi şi cum le puneţi, verificaţi raportul de 2 ori înainte să-l postaţi.

Eu mâine merg la Arad la o nuntă şi mă întorc duminică. Topicul cu raportul de activitate îl deschid mâine de dimineaţă dar nu vă grăbiţi să-l postaţi deoarece mai puteţi vinde licenţe până la ora 23:59 şi aveţi timp să-l postaţi până duminică la ora 20:00.

 

Succes nabi! Vreau să reuşim ce ne-am propus în cel mai scurt timp.

Link to comment
Share on other sites

Instructorul care reuseste sa vanda cele mai multe licente in perioada 13.10.2013 - 19.10.2013 primeste ca recompensa o casa, $100.000 si sansa la rank-up in cazul in care ii permite situatia. Succes tuturor!

 

Testul pentru Sailing License il incepeti acum de la Fishing boat LV, ne-a pus MasterTrap21 3 barci acolo pentru teste. Restul testului ramane la fel.

Link to comment
Share on other sites

Topicul ''Şedinţe/activităţi'' a fost mutat la coşul de gunoi. De acum voi anunţa şedinţele şi activităţile în acest topic, pe lângă anunţurile importante legate de facţiune, deci urmăriţi-l.
Vineri, 08.11.2013 la ora 19:00 avem war contra gangului The Tsar Bratva.

Sâmbătă la ora 19:30 toată lumea fie în HQ. Vom organiza un târg pentru jucătorii care au nevoie de licenţe. Mai multe informaţii primiţi înainte de activitate.
Cine lipseşte de la această activitate primeşte
Faction Warn.

Edited by F4L Andrei
Link to comment
Share on other sites

După cum ştiţi (sau poate nu), am reuşit vindem peste 1000 de licenţe într-o săptămână. Am promis vom face nişte evenimente împreună.
Începem în această săptămână cu un eveniment în care vom premia primele 3 locuri (locul 1 - $150.000, locul 2 $100.000 şi locul 3 $50.000). Acest eveniment se va desfăşura vineri, în 15.11.2013, ora 20:00.
După acest eveniment vom da o petrecere care va dura aproximativ o oră.

Vă aştept cu drag!

Edited by F4L Andrei
Link to comment
Share on other sites

Weapon License se poate da de astăzi doar de la level 5 conform acestui update.
Nu încercaţi oferiţi licenţa unui jucător care are sub level 5 deoarece o faceţi degeaba, nu lasă scriptul -i oferiţi licenţa.

**Nu uitaţi de evenimentele de vineri, aveţi anunţul mai sus.

Link to comment
Share on other sites

Joi (21.11.2013), la ora 21:00 vom organiza 2 activităţi împreună cu The Tsar Bratva. La această activitate toţi sunteţi obligaţi veniţi cu o bicicletă şi aveţi 20/20 ROB POINTS. Prezenţa este opţională, voi ţine cont la activitate / rank-up.

Vineri (22.11.2013), la ora 19:30 toată lumea trebuie fie în HQ. Vom avea un war alături de toate facţiunile paşnice (3 vs. 3). Mai multe informaţii primiţi atunci, prezenţa este
obligatorie.

Sâmbătă (23.11.2013), după ora 23:00 vom organiza acea petrecere în cinstea celor 1003 licenţe vândute acum 2 săptămâni. Prezenţa este opţională. Vom organiza diferite evenimente.

Link to comment
Share on other sites

Astăzi în jurul orei 20:00 vom organiza un eveniment în cadrul facţiunii. Prezenţa nu este obligatorie.
Duminică, 01.12.2013, ora 19:00, vom organiza o şedinţă în HQ (Driving School). Prezenţa este
obligatorie.

Duminică încercaţi fiţi online de pe la ora 12:00.

 

La mulţi ani Andrei/Andreea!

Edited by F4L Andrei
Link to comment
Share on other sites

Având în vedere toţi jucătorii fac greşeli când vine vorba de treaba instructorilor, aceştia vor trece printr-o etapă foarte importantă pentru cariera lor (simulările). Simulările trebuie date în maxim 3 zile de la intrarea în facţiune, aceste 3 zile fiind perioada în care jucătorul se acomodează cu tot ce ţine de facţiunea noastră. Jucătorul trebuie să primească sfaturi din partea celor care îl testează (rank 4+) şi să i se explice în amănunt fiecare greşeală care o face. În aceste 3 zile jucătorul nu poate primi sancţiuni pentru greşelile care le face având în vedere DOAR tot ce ţine de facţiunea School Instructors, exceptând cazurile grave.

 

**Regulă adăugată în Regulamentul Intern.

Edited by F4L Andrei
Link to comment
Share on other sites

Mâine (13.12.2013) la ora 18:30 toată lumea să fie în HQ, ne pregătim pentru o activitate cu toate facţiunile paşnice. Cine lipseşte primeşte Faction Warn.
Sâmbătă (14.12.2013) la ora 20:00 vom organiza evenimentul propus de
Covrigel.

Link to comment
Share on other sites

Am modificat testul pentru Flying şi Weapon License, uitaţi- peste ele din nou şi nu uitaţi ce am scris acolo (ATENŢIE la HP în special).
De astăzi, jucătorii de level mare (
50+) nu mai dau testele pentru licenţe, procedura este aceeaşi, /showlicenses şi le daţi direct licenţele în cazul în care au sub 50 de ore. Însă, preţurile se dublează:

  • Weapon $1.800
  • Materials $1.600
  • Flying $1.000
  • Sailing $600
  • Fishing $400

S3bKMoD.png

Edited by F4L Andrei
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.