Jump to content

[B-Zone TV] O zi neagră din viaţa unui om modest

MrKira
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: O zi neagră din viaţa unui om modest

Gen: Funny

Data: 20.07.2013

Scurta prezentare: Un om modest de la ţară se enervează când ajunge acasă

Link:

Chiar daca nu e cine stie ce poveste.. din titlu ma asteptam la vro drama lacrimogen..

Experienta ta si-a spus cuvantul calitatea video si audio este exceptionala, filmat si editat impecabil. Felicitari.

Nu m-am speriat...Sunteti penibil cu glumele astea.

Prietene, nu ti-am cerut parerea, intelegi? Iti place? Bine! Nu-ti place? La fel de bine! Macar nu mai comenta atata timp cat nu te ocupi cu asa ceva. Ok?

Chiar daca nu e cine stie ce poveste.. din titlu ma asteptam la vro drama lacrimogen..

Experienta ta si-a spus cuvantul calitatea video si audio este exceptionala, filmat si editat impecabil. Felicitari.

M-am speriat ata de tare in cat :)) WTF doamne dai ba edit si pune horror ! uni citesc si genu :))

E bine filmat dar putin mai deschis la culoare adica luminozitatea mai mare sau cred ca e de la placa mea video vede cam negru :-?

Edited by Ionutz12345

M-am speriat ata de tare in cat :)) WTF doamne dai ba edit si pune horror ! uni citesc si genu :))

E bine filmat dar putin mai deschis la culoare arica luminozitatea mai mare sau cred ca e de la placa mea video vede cam negru :-?

Da... este de la placa video, o să am grijă la luminozitate data viitoare. Mulţumesc pentru aprecieri!

Nu te sperii, maxim tresari asa putin. Te speria daca puneai niste efecte de-alea gen sa se vada alb-normal foarte repede si un tipat mai infricosator, dar fiind Comedie nu cred ca asta voiai foarte tare :))

A iesit frumos..felicitari

Cred ca daca nu citeam comentariile m-as fi speriat. Felicitari pentru efortul depus.

Cam ăsta este farmecul, dar unii ştiu să strice distracţia, neh...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.