Jump to content

BTD kraft-Problemă Download Chrome

Recommended Posts

Salut,de câteva zile am o problemă cu google chrome si cu alte programe gen: Mozila firefox,abobe flash player.Cand dau sa downloadez dupa site un program il baga in bara de download de la Chrome când ajunge la 1 secunda da eroare: eroare de retea.Vreau sa adaug ca,netul merge foarte bine nu-mi pica mereu.La mozila ii dau download se incarca jumate pe urma ramane blocat.Sper sa ma ajutati.

Salut,de câteva zile am o problemă cu google chrome si cu alte programe gen: Mozila firefox,abobe flash player.Cand dau sa downloadez dupa site un program il baga in bara de download de la Chrome când ajunge la 1 secunda da eroare: eroare de retea.Vreau sa adaug ca,netul merge foarte bine nu-mi pica mereu.La mozila ii dau download se incarca jumate pe urma ramane blocat.Sper sa ma ajutati.

Nu ai respectat modelul, primesti un avertisment verbal, la urmatoarea abatere vei fi sanctionat cu warn.

Topic closed.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.