Jump to content

[B-Zone TV] Familia lui Gustavo - O întâmplare neprevăzută

MrKira
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: Familia lui Gustavo - O întâmplare neprevăzută

Gen: Dramă/Acţiune

Data: 22.07.2013

Scurta prezentare: În timp ce Giuliana aşteaptă în parcarea aeroportului pentru un taxi, ceva neaşteptat are loc. Între timp, Gustavo se află acasă, neştiind ce i se întâmplă fiicei sale.

Link:

Interesant filmul e bine de tine ca poti aveam multi actori eu duc lipsa mereu si nu imi merge modul de sunet e de la mine ;) ca el ar merge!

Nu îi am mereu pe actori, nu îţi face griji. Am parte de sprijin din partea unor prieteni, atâta tot, însă nu pot fi nici ei prezenţi mereu.

P.S. Îmi pare rău, pentru cei care vor observa, la sfârşitul clipului nu s-a încărcat corect o scenă... se vede negru, iar din păcate eu nu mai pot remedia asta. Oricum, scena era tot cu Gustavo stând cu telefonul în mână.

E tare frumos ma, se vede ca progresezi din ce in ce mai mult.

Dar parca totusi, nu are ceva

Mulţumesc! Apreciez foarte mult părerea ta, mai ales că eşti şi tu Movie-maker.

Destul de misto.. daca viitoare cand prezinti ceva pune o piesa pe back-ground de preferat un pian..

În legătură cu melodiile, le aleg cu foarte multă atenţie şi pe baza unor criterii. O să îţi spun doar două dintre ele:

1. Să se potrivească bine cu scena/scenele.

2. Să nu îmi facă probleme cu copyrights.

Înţelegi tu? Sunt nişte factori foarte importanţi. Oricum, nu pun melodie pentru tot videoclipul pentru că nu vreau să fie aşa, nu pentru că nu m-am gândit până acum.

Felicitari incepi sa ai talent.

Frumos mi-a placut foarte mult mai astept urmatoru videoclip

Este deja apărut, doar caută prin acest forum şi vei găsi. Mulţumesc pentru aprecieri!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.