Jump to content

[BUG] masina de la casa

ShlomY

Recommended Posts

* Nick-ul tau: [DeAgLe]Shlomy

* Descrierea bugului: defapt sunt 2 buguri ... dar nu am facut 2 topicuri separat pentru asta : ...

1. am un Windsor la casa si am vrut sa il shimb in Sultan ... am scris /carupgrade sau cum era mi-am ales Sultan din acea lista ... mi-a luat acei 100 si ceva K pe masina si mi-a zis ca o livreaza in 24 ore ... nici acum nu am primit-o si au trecut vreo 4 zile :))

2. dau /lock la masina si mi-o fura toata lumea ... normal eu stiam ca nu trebuei sa mai intre nimeni in ea din moment ce am dat /Lock ... Razr mi-ai zis ca ai rezolvat acel BUG dar vad ca nu :| ...

* Screenshot: sincer nu am ... nu stiam ca nu imi da masina cand am cummparat-o si nu am stat sa fac poza cand imi fura altii masina :( dar sper sa se rezolve si cu Sultanu la casa care nu mi-a aparut ... si chestia cu /lock-ul :X

Multumesc :X:b-emo::b-emo:

Sunt 3 buguri

1. Cand dai /carupgrade masina nu vine in 24h.

2. /carplate la fel, dai de 1milion de ori si tot nu vine numaru de inmatriculare.

3. /lock, dai /lock si tot iti fura masina :| dar e chestia ca mi se pare ca la toate masinile cu key( de la car rentls/sf sau daca iei key de la 24/7 ) nu merge.

cum a mai spus si ghezby, /lock va fi rezolvat in urmatoarea versiune dar celalalte 2? :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.