YouMakeMeHappy Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 (edited) În acest topic voi posta creaţiile mele. :Lucrarile nu sunt facute de la 0..., si nu am stiut ca nu am voie sa pun un text, ceva pe o lucrare de pe net. Edited November 25, 2013 by DaniSteptu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG VANN Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 (edited) imi place cum lucrezi mai pruncule, continua tot asa. te pupa margelatu Edited July 26, 2013 by RAZVANVR6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 (edited) Iti pare cunoscuta ? Te mai alegi cu un suspend, o nimica toata pentru tine. Edited July 26, 2013 by Richter Link to comment Share on other sites More sharing options...
YouMakeMeHappy Posted July 26, 2013 Author Share Posted July 26, 2013 (edited) Iti pare cunoscuta ? Te mai alegi cu un suspend, o nimica toata pentru tine. ham postat psd-u Edited July 26, 2013 by Daniel Fksd Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 (edited) Mhh.. e facuta de tine?Nu e facuta nici de mine, nu e de la 0. Pai tu iti asumi o creatie care nu e a ta. Ai pus textul pe ea si ai postat-o in portofoliul tau. Astfel de lucruri se numesc rip si sunt sanctionate drastic. Edited by Daniel Fksd, 2 minutes ago. Dupa ce am postat eu ai dat edit. În acest topic voi posta creaţiile mele. +psd Uite aici dovada ca e acelas PSD. PSDul tau si PSDul de pe site. Las si siteul de unde a fost luat PSDul. Sa iti mai spun ceva, si prima semnatura e tot RIP. Edited July 26, 2013 by Richter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 Se numeste RIP atunci cand cineva editeaza o poza (in cazul de fata o semnatura) deja modificata. De aceea nu editam poze modificate in sectiunea de Cereri. Tu ai luat semnatura facuta de cineva si ai aruncat un text pe ea => rip. Asteptam decizia unui GM daca vei fi sanctionat sau iertat. TOPIC CLOSED Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts