Jump to content

Ajutor oferit jucatorilor de level 1 -> 10 prin intermediul factiunilor

GF Vlad

Recommended Posts

Informatii:

• Acest proiect este dedicat 100% pentru ajutorarea jucatorilor de level 1,2,3,4,5,6,7,8,9 si 10;
  • Acest proiect are ca scop integrarea cat mai rapida si mentinerea acestor jucatori pe server;
  • Jucatorii de level 1,2,3,4,5,6,7,8,9 si 10 vor beneficia prin ajutorul factiunilor;
  • In fiecare week-end se vor face diverse activitati, targuri cu aceste factiuni care doresc sa ajute;
  • Locatiile vor fii anuntate in acest topic, dar si in joc;
  • Un membru de rank 4+ poate inscrie o factiune sa ia parte la eveniment;
  • Inscrierile se vor face in fiecare saptamana de Luni pana Joi;
  • Membrul care inscrie factiunea are responsabilitate 100% pentru prezenta si disciplina ei;
  • Daca doriti sa va inscrieti factiunea trebuie sa confirmati prezenta, deoarece se va realiza un program pe tot parcursul week-endului;
  • O factiune pasnica va colabora cu o mafie in functie de ce factiuni vor fii inscrise;
  • Daca ati inscris o factiune trebuie sa aveti in vedere ca veti oferii totul gratis jucatorilor de level 1-10. Astfel: Factiunile pasnice vor oferii licente,ziare,anunturi,refill/repair, comenzi de taxi cu 1$, iar mafiile vor oferii: arme gratis, materiale gratis (e la alegerea celui care a inscris factiunea), droguri gratis, refill / repair;
  • In fiecare Sambata sau Duminica seara in jurul orei 21:00 acesti jucatori vor face o excursie pe la toate HQ-urile factiunilor inscrise. Factiunile inscrise au obligatia de a fii prezente la acea ora in fata HQ-ului, de a le prezenta acestor jucatori factiunea respectiva si cu ce se ocupa ea si de a se comporta foarte civilizat. In cadrul acestor excursii se vor organiza diverse eventuri intr-un autobuz care-i va transporta;
  • Programul se va stabili in fiecare Vineri in acest topic;
  • Puteti sponsoriza evenimentele pe parcursul excursiei prin transfer bancar care se va face in joc;
  • Factiunile care participa si sunt serioase vor fii recompensate pentru implicare;
  • Factiunile inscrise vor primii intre 5.000$ si 100.000$, asta in functie de cum se comporta la eveniment, cat de mult ajuta jucatorii si a cata oara au ajutat acesti jucatori.
  • Factiunile vor fii programate de mine, voi discuta cu fiecare membru care a inscris o factiune si vom stabilii un program;
  • La acest eveniment pot lua parte doar gang-urile si factiunile pasnice, deoarece departamentele, respectiv Hitmen Agency nu au cu ce sa ajute jucatorii de level 1,2,3,4,5,6,7,8,9 si 10;

Urmatorul eveniment: 3-4 august (sambata si duminica)

Model de inscriere al unei factiuni:

-Nick:

-Factiunea inscrisa:

-Rank-ul detinut:

-Week-endul la care participam(data evenimentului):

-Am luat la cunostiinta informatiile despre acest proiect:

-Sunt de acord ca factiunea mea sa ofere totul pe gratis:

-Ce poate oferii factiunea din care fac parte jucatorilor de level 1-10:

-Sugestii / pareri:

Model de sponsorizare:

-Nick:

-Factiune:

-Suma transferata:

-ScreenShot cu transferul bancar:

-Sugestii / pareri:

Deoarece nici o factiune nu s-a inscris pana acum, voi prelungii timpul de inscrieri pana Vineri 02.08.2013.

Daca nici o factiune nu se va inscrie la acest proiect, acesta nu va mai continua.

Va reamintesc ca puteti castiga bani in functie de comportamentul de care dati dovada si cat de mult ajutati.

Bă da mai dăi dracu' de începători că şi aşa majoritatea sunt conturi noi ale jucătorilor cu reputaţie pătată.

Eu cel puţin când am fost începător mă descurcam singur.

Crezi că doare pe cineva la bască de ajutoarele voastre? Dacă vrei să ajuţi fă-o particular (ca mine, am ajutat mulţi; şi spre deosebire de tine am zis ceva?).

Voi faceţi astea ca să vă daţi mari şi smecheri că faceţi acţiuni caritabile. Şi aşa îţi zic de acum că începătorii (90%) adevăraţi nu se uită pe forum bă!

Probabil ca să intraţi în efpatruel sau alt clan placat cu aur vă spârcâiţi pe voi. :-J

P.S: Mi-am făcut un cont de level 1 de curiozitate şi vreau să vă spun că ajutorul vostru (celor care vă "distraţi" cu acţiunile astea) este superficial.

Singurul care "m-a ajutat" şi a avut răbdare a fost [f4l]teylo, atât. Restu: n-aţi avut răbdare, că de... nu aveţi timp că trebuie să faceţi ture cu Infernusu să vă daţi mari.

Hai că m-am distrat cu tine, pa!

EDIT: Acum am văzut asta şi m-am terminat de râs.

" Factiunile pasnice vor oferii licente,ziare,anunturi,refill/repair, comenzi de taxi cu 1$, iar mafiile vor oferii: arme gratis, materiale gratis."

Da, S.I oferă licenţe pe gratis fără acordul liderului? Ai zis că oricine de rank 4+ poate înscrie facţiunea. Deci asta e big fail.

N.R oferă ziarul lui greenday: "Cum sa iei cucu". Cât despre anunţuri, ele se oferă gratis la oră fixă, şi crede-mă că se publică acel anunţ pe care-l vrei. Şi asa un [/ad] e scump rău... 70$ ... îţi dai seama? 30 de secunde Farmer.

Refill şi repair poţi să iei cu 1$ dacă te duci H.Q Tow Truck sau chemi un mecanic. Ori că mergi eveniment ori H.Q TTC tot aia e.

Comenzi de taxi cu 1$, la fel... crezi că va face cineva asta fără acordul liderului?

Da... şi mafiile oferă arme ca să încurajeze DM (ia zi... e bine, dăm de lucru adminului care se ocupă de eveniment).

Iar materialele sunt scumpe, cine crezi că ar da de-a moca? Mai ales că trebuie să ai 50.000 materiale săptămânal (aşa era acu 1 an, nu ştiu cum e acum).

Bă da mai dăi dracu' de începători că şi aşa majoritatea sunt conturi noi ale jucătorilor cu reputaţie pătată.

Eu cel puţin când am fost începător mă descurcam singur.

Crezi că doare pe cineva la bască de ajutoarele voastre? Dacă vrei să ajuţi fă-o particular (ca mine, am ajutat mulţi; şi spre deosebire de tine am zis ceva?).

Voi faceţi astea ca să vă daţi mari şi smecheri că faceţi acţiuni caritabile. Şi aşa îţi zic de acum că începătorii (90%) adevăraţi nu se uită pe forum bă!

Probabil ca să intraţi în efpatruel sau alt clan placat cu aur vă spârcâiţi pe voi. :-J

P.S: Mi-am făcut un cont de level 1 de curiozitate şi vreau să vă spun că ajutorul vostru (celor care vă "distraţi" cu acţiunile astea) este superficial.

Singurul care "m-a ajutat" şi a avut răbdare a fost [f4l]teylo, atât. Restu: n-aţi avut răbdare, că de... nu aveţi timp că trebuie să faceţi ture cu Infernusu să vă daţi mari.

Hai că m-am distrat cu tine, pa!

EDIT: Acum am văzut asta şi m-am terminat de râs.

" Factiunile pasnice vor oferii licente,ziare,anunturi,refill/repair, comenzi de taxi cu 1$, iar mafiile vor oferii: arme gratis, materiale gratis."

Da, S.I oferă licenţe pe gratis fără acordul liderului? Ai zis că oricine de rank 4+ poate înscrie facţiunea. Deci asta e big fail.

N.R oferă ziarul lui greenday: "Cum sa iei cucu". Cât despre anunţuri, ele se oferă gratis la oră fixă, şi crede-mă că se publică acel anunţ pe care-l vrei. Şi asa un [/ad] e scump rău... 70$ ... îţi dai seama? 30 de secunde Farmer.

Refill şi repair poţi să iei cu 1$ dacă te duci H.Q Tow Truck sau chemi un mecanic. Ori că mergi eveniment ori H.Q TTC tot aia e.

Comenzi de taxi cu 1$, la fel... crezi că va face cineva asta fără acordul liderului?

Da... şi mafiile oferă arme ca să încurajeze DM (ia zi... e bine, dăm de lucru adminului care se ocupă de eveniment).

Iar materialele sunt scumpe, cine crezi că ar da de-a moca? Mai ales că trebuie să ai 50.000 materiale săptămânal (aşa era acu 1 an, nu ştiu cum e acum).

In primul rand trebuia sa imi dai un PM, nu sa postezi in acest topic. In al doilea rand eu m-am implicat foarte mult pana acum sa ajut jucatorii de level mic, mai ales cand am fost primar, aproape toata ziua faceam asta. Nu stiu cine esti tu sa imi spui mie ca nu ajuta cu nimic, ba da ajuta. Dupa cum am mentionat, se va anunta si in joc, nu numai pe forum. Iar in legatura cu School Instructor, sau cu orice alta factiune, aceasta NU se inscrie fara acordul liderului, dar o poate inscrie un rank 4+, deoarece poate liderul e plecat la acel moment, iar acel rank 4+ va coordona activitatea. Sunt multi care vor sa ajute si dau si materiale gratis, nu trebuie sa dai multe, un numar mic. Si nu am obligat pe nimeni sa dea materiale gratis. Te bagi in seama doar ca sa faci +1 :)

In primul rand trebuia sa imi dai un PM, nu sa postezi in acest topic. In al doilea rand eu m-am implicat foarte mult pana acum sa ajut jucatorii de level mic, mai ales cand am fost primar, aproape toata ziua faceam asta. Nu stiu cine esti tu sa imi spui mie ca nu ajuta cu nimic, ba da ajuta. Dupa cum am mentionat, se va anunta si in joc, nu numai pe forum. Iar in legatura cu School Instructor, sau cu orice alta factiune, aceasta NU se inscrie fara acordul liderului, dar o poate inscrie un rank 4+, deoarece poate liderul e plecat la acel moment, iar acel rank 4+ va coordona activitatea. Sunt multi care vor sa ajute si dau si materiale gratis, nu trebuie sa dai multe, un numar mic. Si nu am obligat pe nimeni sa dea materiale gratis. Te bagi in seama doar ca sa faci +1 :)

Da băiete, scriam eu atâta să fac +1.

Nu-ţi dau niciun PM, pentru că aşa poate primesc şi eu feedback-uri de la cei care sunt de acord cu mine.

"Nu stiu cine esti tu sa imi spui mie ca nu ajuta cu nimic" -> Cine sunt? Un jucător care-şi exprimă părerea. Problem?

Apropo, " se va anunta si in joc, nu numai pe forum" păi atunci fă event în joc dacă tot simţi nevoia. Tu vrei să te bagi în seamă cu (cică) activităţile tale caritabile.

Nu e vorba ca nu prezinta interes, dar cred ca incepatorii dispun deja de prea mult ajutor :) Ii ajutam destul cu o sansa de a intra in factiune. Mai nou nu mai trebuie sa munceasca pentru ca sunt destule persoane dispuse sa le plateasca licentele sau ce mai au nevoie.

Din punctul meu de vedere primesc prea multa "mura in gura" + ca se organizeaza aproape non-stop eventuri pe server.

Teoretic e imposibil sa nu aiba de unde sa faca bani.

Nu e vorba ca nu prezinta interes, dar cred ca incepatorii dispun deja de prea mult ajutor :) Ii ajutam destul cu o sansa de a intra in factiune. Mai nou nu mai trebuie sa munceasca pentru ca sunt destule persoane dispuse sa le plateasca licentele sau ce mai au nevoie.

Din punctul meu de vedere primesc prea multa "mura in gura" + ca se organizeaza aproape non-stop eventuri pe server.

Teoretic e imposibil sa nu aiba de unde sa faca bani.

Eu consider ca i-ar ajuta destul de mult sa vada cu ce se ocupa factiunile si ar fii frumos ca factiunile sa ajute cu adevarat acesti jucatori, dar asta e.

Eu consider ca i-ar ajuta destul de mult sa vada cu ce se ocupa factiunile si ar fii frumos ca factiunile sa ajute cu adevarat acesti jucatori, dar asta e.

Nu spun să nu-i ajutăm dar mai trebuie lăsaţi să gândească şi ei că s-a ajuns rău de tot. Eu văd cum e că recrutez doar jucători de level mic şi fiecare aşteaptă să mesteci în locul lor. Consider că deocamdată ajutorul oferit jucătorilor este arhisuficient, mai ales cel financiar.

Cu informaţii trebuie ajutaţi că asta e, niciunul dintre noi nu am ştiut ce se petrece pe aici când am ales să activăm pe această comunitate.

Incepatorii de obicei nu au rabdare. Nu poti sa stai sa-i astepti juma' de ora cu autobuzu pe toti pana se aduna sa le faci tu un tur, ca nu merge, am incercat si eu. Trebuie sa-l iei pe fiecare-n parte si sa-i raspunzi la fiecare intrebare pe care o are, ca asa e cel mai bine. Daca generalizezi pentru toti, putin probabil sa inteleaga vreunu ceva si sa-i si ramana-n cap. Cel mai bun ajutor pe care-l poate oferi cineva este cel oferit de helperi, care au comenzile si instruirea necesara pentru a-i ajuta pe cei de level mic. In plus, cam toti stiu ce-i cu samp-ul in ziua de azi, sunt un trilion de servere in Romania si nu numai, pline de jucatori care au o oarecare experienta. Multi vin pe B-Zone pentru ca membrii de aici nu au o varsta egala cu IQ-ul (cel putin majoritatea) si sunt in stare sa se joace intr-un mod decent. Am multi prieteni care au fost admini pe servere no-name si au venit aici, pentru ca e mai bine. In concluzie, nu e nevoie de ajutorul asta, sunt helperii care-i pot ajuta, iar, dupa update-ul cu denominarea, banii se fac mult mai usor.

Nu spun să nu-i ajutăm dar mai trebuie lăsaţi să gândească şi ei că s-a ajuns rău de tot. Eu văd cum e că recrutez doar jucători de level mic şi fiecare aşteaptă să mesteci în locul lor. Consider că deocamdată ajutorul oferit jucătorilor este arhisuficient, mai ales cel financiar.

Cu informaţii trebuie ajutaţi că asta e, niciunul dintre noi nu am ştiut ce se petrece pe aici când am ales să activăm pe această comunitate.

De acord cu tine. Acum se castiga de 3 ori mai mult la joburi, iar daca intra intr-o factiune pasnica si are dorinta sa faca bani, poate sta pana la un rank mai mare, are un salariu de 8-10k pe saptamana + live-uri, licente, etc. din care se scot foarte multi bani.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.