Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Hugh Jackman îl vrea pe Wolverine în The Avengers 2

bZRaul
 Share

Recommended Posts

900211l-640x400-b-e11daa72.jpg

Actorul este unul dintre suporterii înfocaţi ai ideii

Deşi au existat unele zvonuri legate de introducerea lui Spider-Man în echipa de supereroi a Răzbunătorilor, cei de la Sony Pictures, care deţin drepturile asupra personajului, nu a putut ajunge la o înţelegere cu Marvel. Studiourile responsabile de ecranizarea aventurilor lui Iron Man, Thor, Captain America, Hulk, alături de Hawkeye şi Black Widow au dezvăluit ulterior că sunt deschise ideii de a face echipă cu alte studiouri pentru a aduce împreună supereroii fiecăreia.

Potrivit Collider.com, Hugh Jackman este unul dintre suporterii înfocaţi ai ideii. Actorul a declarat că ar fi extrem de încântat să îl vadă pe Wolverine în viitorul film The Avengers. „Sunteţi trei studiouri, împărţiţi cheltuielile la trei şi, mare fericire, mare, treaba asta devine realitate”, a spus el. „Eu sunt pentru, sută la sută, şi cred că fanii ar fi nemaipomenit de entuziasmaţi”, a mai spus el.

Însă actorul cu extensii de adamantium nu s-a mulțumit doar să îşi afirme susţinerea faţă de includerea lui Wolverine în „banda” Răzbunătorilor, ci a discutat asta şi cu cei de la Marvel. „Am vorbit acest lucru şi cu Tom de la Marvel, ce care este omul de legătură cu celelalte studiouri, lucrează cu Sony şi Fox, asta este treaba lui, să arbitreze relaţia dintre companii. L-am întrebat ‘este posibil acest lucru?’. Şi el mi-a răspuns ‘Uite, nu va fi uşor. Dar sunt optimist, cred că este imposibil să nu existe o cale de a-I aduce împreună pe Iron Man şi toate celelalte personaje Marvel, cu personajele lui X-Men, Spider-Man’, a explicat Jackman.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.