MaSe ViP Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 Avatare Semnaturi Logo Lucrari realizate dupa TUTORIALE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silver Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 Frumoase unele creatii dar cam mult sharpen , incearca sa mai lucrezi la text! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaSe ViP Posted August 5, 2013 Author Share Posted August 5, 2013 O creatie noua. Multumesc de sfat Silver Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisGSB Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 O creatie noua. Multumesc de sfat Silver Ai lucrari bune. Dar cum zice si Silver, sa o lasi mai usor cu sharpen-ul. Si parerea mea este sa lasi text-ul la o parte si sa te apuci intai de ''inceput''. Ultima lucrare nu-mi place deloc. Text-ul neintegrat. Iar acel efect, care apare foarte ciudat sau ma rog, asa la-i pus tu aiurea. Se vad acele doua linii. Nu incarca un avatar sau o semnatura cu efecte, sa fie din belsug. Aranjeaza-le in asa fel incat sa se vad frumos. Succes pe viitor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KroG A Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 Imi place foarte mult lucrarea watson si cele realizate dupa tutoriale, felicitari pentru munca depusa, esti foarte bun, continua tot asa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 Topic inchis, nu s-au mai postat lucrari de peste 2 saptamani, daca doresti redeschiderea lui contacteaza un membru din echipa de designeri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts