DomnulMadalin Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Salut incepand de ieri 30.07.2013 in jurul orei 12:00 aflat pe serverul B-Zone: RPG Server 2 [0.3x] am intampinat un lag imens in zona " Trucker " am fost nevoit sa ie ( /q ) iar apoi la conectare am avut la fel de mult lag am asteptat vreo 2 minute pana sa imi apara casuta de login , iar apoi de o data apare mesajul : You are banned from this server . Am vorbit si cu " Hefa" nu am nici ban pe ip nici pe nume.. de la ce ar putea fi ? Multumesc anticipat !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizzle Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 @@DomnulMadalin, Ai probleme cu netul, de la asta ai lag. De asemenea, ieri serverul a intampinat niste probleme, incearca acum sa te conectezi si vezi daca iti merge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DomnulMadalin Posted July 31, 2013 Author Share Posted July 31, 2013 Tot nu merge Si tin sa precizez ca am mai schimbat si gta'ul in intregime si bn inteles si samp'ul... Link to comment Share on other sites More sharing options...
THELiAR Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Ieri a fost o problema generala de la server, a spus si Kelton intr-un alt topic. Uite: Lagul de astăzi e de la server. Dacă tu ai lag în general atunci închideți toate programele inutile și rulează doar sa-mp. Aici ai topic-ul respectiv Daca cumva mai ai lag si astazi, incearca sa dai setarile la Low si sa inchizi absolut toate programele care ruleaza in timpul in care vrei sa te joci SA:MP Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB J h a f f y Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Madalin,nu trebuia sa-ti schimbi GTA-ul, nimic. Doar un relog, sa verifici conexiunea la internet,sa inchizi aplicatia SA;MP aceea cu o fata pe Icoana si sa o redeschizi,intri in joc si nu mai ai nici ban.Inchide-ti skype,mess,metin2 si orice altceva. ps: Ai fibra la internet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DomnulMadalin Posted July 31, 2013 Author Share Posted July 31, 2013 Tocmai am inchis toate programele inutile ce rulau : torrent , skype.. si degeaba am dat la conexiune un disable/enable ..chiar daca vreau sa intru cu alt cont nu am cum ca imi apare mereu You are banned from this server . Testul de viteza internet a iesit 8.90 mb/download 34.34 mb/upload. Iar icoana aia cu fata aia am inchiso si deschiso mai rau ca o usa de mall. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB J h a f f y Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Tocmai am inchis toate programele inutile ce rulau : torrent , skype.. si degeaba am dat la conexiune un disable/enable ..chiar daca vreau sa intru cu alt cont nu am cum ca imi apare mereu You are banned from this server . Testul de viteza internet a iesit 8.90 mb/download 34.34 mb/upload. Iar icoana aia cu fata aia am inchiso si deschiso mai rau ca o usa de mall. Incearca si un restart, daca nu apeleaza la Hefa, Kelton.Bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxwell ToV Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Si mie imi mai apare "You are banned from this server", cu un relog am rezolvat. Iti apare asa din cauza lag-ului foarte mare care e pe server in acel moment. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DomnulMadalin Posted July 31, 2013 Author Share Posted July 31, 2013 Am rezolvato ... am sunat la firma de internet si am schimbat ip'ul.. Cu Hefa am vb de aseara tot am incercat sa o rezolvam VA MULTUMESC ca ati incercat sa ma ajutati raman dator !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Topic closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.