Jump to content

Ati vrea sa se inchida scoala?

qazdawn
 Share

Recommended Posts

Scoala mea a fost inchisa o saptamana din cauza gripei "porcine":))

Se intampla cu 3 sapt inainte de vacanta de iarna:))Eram super fericit,o sapt acasa,lenevit etc.

Dar cand am aflat ca o sa fim nevoiti sa recuperam in sapt aceea in care iau profesorii concediu fara plata,nu a mai fost asa misto:))

"Ati vrea sa se inchida scoala ? " cred ca ar fi visul cel mai frumos al unui elev :)) , pe bune , ce intrebare ... intrebarea asta nu are decat un raspuns , acela fiind DA ... :)) , intr-un fel as vrea sa se inchida intr-alt fel nu as vrea , as vrea sa se inchida pentru a avea timp liber mai mult , si as vrea sa se deschida la loc , pentru ca m-am plictisit prea mult in timpul liber :))

da'o in mama ei de scoala, sa se inchida de tot.... intradevar, o sa imi fie dor de colegi si de gagicile pe care le luam la misto .... dar asta e, mai bine acasa la tv/pc sau afara la o tigarica.... Oricum, Daca ar fii sa se inchida pt. o saptamana, eu nu vin la recuperare :|

Nu doresc sa se inchida. Fara scoala nu o sa ajungem nimic in viata :). Daca nu inveti la timpul potrivit mai tarziu la 20-25 ani nu iti vei gasi loc de munca, mai ales ca in zilele noastre se cere obligatoriu liceu + 1-2 facultati ;). ' eu as dori sa avem mai multe vacante si teme mai putine, nu sa se inchida de tot '

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.