Jump to content

Ajutor placa video

Recommended Posts

Nume: ViiRadu

Ce problema ai?: Am o nelamurire, vreau sa cumpar o placa video

Placa video ASUS AMD Radeon EAH6450 SILENT/DI/1GD3(LP), 1024MB DDR3, 64bit

si nu stiu daca poate rula gta 4, fifa 2013, cod black ops 2 etc. Nu e problema de ram. Astept niste pareri\

Informaţii adiţionale

Caracteristici generale

Interfata PCI Express 2.1 Rezolutie maxima (pixeli) 2560 x 1600 Suport DirectX 11

Chipset

Producator chipset AMD Seria HD 6000 Procesor grafic AMD Radeon HD 6450 Frecventa procesor (MHz) 625

Memorie

Tip memorie DDR3 Capacitate memorie (MB) 1024 BUS memorie (bit) 64

Porturi

VGA 1 DVI 1 HDMI 1

Informatii suplimentare

Sistem racire Radiator Tip racire Pasiva RAMDAC (MHz) 400

O scurta descriere a situatiei: vreau sa cumpar o placa video

Screenshot: -Alte precizari: Multumesc,astept pareri.

procesorul este de 3 ghz, dar am doar 1.5 gb ram

Buget, data achizitiei? Fii mai explicit cu procesorul... ne intereseaza in special daca e single/dual/quad core si ce model e(My Computer>Properties), nu neaparat frecventa.

Edited by Joshua

Buget, data achizitiei? Fii mai explicit cu procesorul... ne intereseaza in special daca e single/dual/quad core si ce model e(My Computer>Properties), nu neaparat frecventa.

nu prea le am cu cpu, uite ce scrie la system proprties Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz 2,99 GHz, procesorul cred ca e luat odata cu calculator nu a fost schimbat ( prin 2007-2008). Edited by ViiRadu

nu prea le am cu cpu, uite ce scrie la system proprties Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz 2,99 GHz, procesorul cred ca e luat odata cu calculator nu a fost schimbat ( prin 2007-2008).

Mda.. nu prea poti face nimic cu procesorul ala, va limita prea mult placa video.. Strange 2000 RON si ia-ti un PC ca tot omu'.

Topic closed.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.