Jump to content

Pentru admini

qazdawn

Recommended Posts

Am o propunere care cred eu ca ar fi foarte buna.

Foarte,foarte multa lume si mai ales playerii noi fac JAILFIGHT.Propun sa nu se mai dea kick pentru "jf" ci sa se dea /prison care sa il trimita direct in Area51 si sa stea O ORA sau cat decide Alin.Aceasta comanda (/prison [nume/id] [motiv]) sa poata fi executata de toate levelele de admin.

Sper sa va placa ideea mea,cu respect,qazdawn.

Pot si membri PD/FBI/NG sa duca oameni la area 51 (/deliver) numai ca nu am folosit-o niciodata si nu stiu in ce consta

Comanda /deliver nu este pentru cei ce fac JF.Pe unele server daca dai rob,te duc la aeroport si politistii iti dau deliver,si te duce la Area51.

Eu ziceam daca fac JF!

Cu ce crezi ca se vor potoli ? Sunt uni de fac Jf de placere sau pur si simplu fara sa isi dea seama daca ii trimiti acolo ''poate'' vor crede ca au facut ceva bine de au fost trimisi acolo (in cazul celor incepatori)

frumos ar fi sa ii se mareasca timp-ul de jaill.

Ex : wanted 6 - > 6000 sec sau cat ia

daca face jf, sa ii se adauge prin comanda unui pd,fbi,ng, de rank 3+ (exemplu)

/jf <id>, la care ii se adauga automat 1000 secunde (exemplu)

poate asa o sa se potoleasca lumea.

nu :) eu cred ca ar profita si copii de chestia asta si ar impartii la tot jailul cadou de craciun cate 1000 de minute ( nu toti ), si vor exista multe neintelegeri, ca eu??? eu am stat linistit si celalalt a facut jf, iar eu am primit pedeapsa.

frumos ar fi sa ii se mareasca timp-ul de jaill.

Ex : wanted 6 - > 6000 sec sau cat ia

daca face jf, sa ii se adauge prin comanda unui pd,fbi,ng, de rank 3+ (exemplu)

/jf <id>, la care ii se adauga automat 1000 secunde (exemplu)

poate asa o sa se potoleasca lumea.

nu :) eu cred ca ar profita si copii de chestia asta si ar impartii la tot jailul cadou de craciun cate 1000 de minute ( nu toti ), si vor exista multe neintelegeri, ca eu??? eu am stat linistit si celalalt a facut jf, iar eu am primit pedeapsa.

E o idee mai buna a lui Loloz

Si pt BadTerror , Sa apara cine ti-a dat si sa poti face post in cazul in care abuzeaza

As avea o propunere mai faina pentru cei care fac JF.

RazR sa faca o comanda pt cops ( care sa incatuseze detinutul si sa-l scoata din celula , iar acesta sa se tina obligat de politistu care l-a incatusat ), apoi sa urce intr-o masina de politie si sa-l transfere la Area51 acolo dandu-i /deliver.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.