ChrisGSB Posted August 4, 2013 Share Posted August 4, 2013 First smudge signature: [/url] Avatars: Signatures: Logo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yusuf ZEW Posted August 4, 2013 Share Posted August 4, 2013 Sunt destul de frumoase, cea cu Scofield nu-mi place, nici nu prea aveai ce să-i faci.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisGSB Posted August 4, 2013 Author Share Posted August 4, 2013 (edited) Original: After: Edited August 4, 2013 by Christian S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saher Posted August 4, 2013 Share Posted August 4, 2013 un photo manipulation reusit. Te felicit dar totusi cred ca l-ai facut dupa un tutorial/e .Oricum bravo altceva nu am ce comenta (probabil puteai imbina mai bine stock-ul decupat cu background-ul) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HristianBiceps Posted August 4, 2013 Share Posted August 4, 2013 Îmi place foarte mult cum lucrezi îmi plac culorile, felicitări. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisGSB Posted August 5, 2013 Author Share Posted August 5, 2013 My new manipulation: [/url] Original: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG isip Posted August 5, 2013 Share Posted August 5, 2013 Cum faci asta? patratul asta transparent? Asta nu stiu sa fac deloc.. Ma poti ajuta ? a da. Ai niste creatii frumoase, textul bine integrat si aia smudge este foarte frumoasa gege. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HristianBiceps Posted August 5, 2013 Share Posted August 5, 2013 @, Mi-ar plăcea să faci un wallpaper cu rezoluţia 1280 x 1024 dacă eşti amabil Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Îmi place foarte mult cum lucrezi îmi plac culorile, felicitări. Mie nu imi plac deloc posturile tale, ori ii zici ca tot omul ce iti place si ce nu ori nu mai postezi deloc, nu de alta, dar la urmatoarea o sa fii sanctionat. @, Mi-ar plăcea să faci un wallpaper cu rezoluţia 1280 x 1024 dacă eşti amabil Scrie "Cereri Cristian S"? Sau vezi sectiunea de cereri aici? Ai grija ce posturi faci asta e primul si ultimul avertisment apoi o sa fii sanctionat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr0ne Posted August 13, 2013 Share Posted August 13, 2013 Super tare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KroG A Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 prima e foarte faina, imi place cum ai reusit sa amesteci acele culori cu personajul si cu constelatia, buna idee sa adaugi ocpacity, felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 Topic inchis, nu s-au mai postat lucrari de peste 2 saptamani, daca doresti redeschiderea lui contacteaza un membru din echipa de designeri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts