Jump to content

Problema - Performante Pc

GonZo
 Share

Recommended Posts

Nume: GonZo

Ce problema ai?: Salut.

Vreau sa stiu ce este cu Pc-ul meu. Vreau sa-l imbunatasesc dar inainte de asta vreau sa va intreb pe voi ce sa fac.

Am descarcat everest pentru a vedea ce performante are pc-ul si anume pentium 4. Am descarcat everestul dar mi se blocheaza programul si nu pot afla nimic.

Am facut acest topic pentru va cere vou ajutorul. Vreau sa-mi spune-ti un program prin care pot afla ce place video si restul componentelor.

Voi reveni cu post pentru a va arata ce performante are si as vrea sa-mi spuneti ce trebuie sa schimb.

Un prieten mi-a spus sa-i schimb Ram-ii si placa video.Dar eu nu stiu ce placa video am .

Sper sa nu fiu sanctionat pentru acest topic.Vreau doar sa fiu ajutat, poate cineva va reusi sa ma ajute.

EDIT: Am reusit sa aflu ceva din Control Panel>System si anume:

• System: Microsoft windows xp professional ; Version 2002 ; Service pack 2002
  • Computer: Intel®; Pentium® 4 CPU 2.60GHz, 256 MB of Ram

O scurta descriere a situatiei: Mai sus!

Screenshot: -

Alte precizari:Multumesc!

Edited by Gonzo

@@GonZo, nu prea ai ce sa imbunatatesti de asta.. este mult, mult, mult, mult, mult prea depasit.. nu renteaza sa bagi bani in el... vei obtine o performanta infima.. sau chiar inexsitenta. Eu zic sa incepi sa incepi sa strangi niste bani si sa iti cumperi un PC ca tot omu'.

Start>Run>Scrii "dxdiag" si apesi "Enter">Display. Aici o sa vezi numele placii video(Name) si capacitatea memoriei acesteia(Approx Total Memory).

@@Joshua,

• name: NVIDIA GForce Fx 5500
  • Approx Total Memory : 64.0 MB =))) Asta e memoria placii video ? Claaaar.

Deci e clar ca nu se merita sa bag bani in el ? Nu se mai poate face nimic ?

Daca nu, imi poti recomanda unitati( fara monitor, cred ca monitorul il pot pastra , nu ? Daca bag alta unitate are ceva daca pastrez monitor asta? Sau trebuie schimbate amandoua : 1280X1024 (32bit) (60Ghz)) noi performante? Sau nush, ceva ..Momentan dispin cash de 200lei .Mai pot face rost de vreo 300...Ma poti ajuta ?

@@GonZo, daca eu ti-am spus ca nu se poate face nimic.. tu de ce mai ma intrebi inca o data?

Nu, 500 lei nu sunt suficienti decat pentru placa de baza si pentru RAM pentru PC-ul nou.. care sunt incompatibile cu actualele tale componente(sunt sigur ca urma sa ma intrebi asta). Cand strangi 1500-2000 RON revii cu un topic.

LE: Da.. monitorul il poti pastra, nu e nicio problema.

Edited by Joshua

Sau ai putea sa iti iei un PC Second Hand. Sincer nici cu 1500 de lei nu iti faci un PC stralucit, nou. Eu pe al meu am dat 2500 iarna trecuta si deja e putin depasit. Oricum, second hand cu vreo 5-600 de lei iti iei un pc destul de ok.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.