Jump to content

Problema - Vehicle - Sa:mp.

HAx Heisenberg eXe

Recommended Posts

Știu că acest lucru se poate întâmpla doar în cauza bunurilor epuizabile, precum casele. Cum mașinile nu sunt epuizabile, căci se pot cumpăra de la DealerShip, poți fi sigur că nu ți-au dispărut.

Cel mai probabil cineva ți-a spart contul și și-a transferat Infernusul prin intermediul contului tău. Cere detalii de la Kelton, el are toate logurile.

Salut,

Din ce scrie in regulamentul serverului, la licitatie se pot scoate doar casele si bizurile, banii si masinile raman pe loc. Nu cred ca adminii au incalcat aceasta regula, deci cel mai probabil contul ti-a fost spart, sau ai facut tu altceva si nu-ti amintesti.

Aceasta este regula despre care ti-am spus mai sus :

18. Inactivitatea mai mare de 1 lună de zile din partea unui jucător va duce la scoaterea bunurilor acestuia la licitație (casă și biz). Tot inactivitate se consideră și faptul că respectivul jucător se loghează o dată la 1 săptămână, 1 luna, etc. doar pentru a avea un last loging time curent. Nu se considera inactivitate statul pe /sleep in joc.

- dacă veți fi inactivi mai mult de 1 lună de zile vindeți-vă casa și bizul pentru a nu rămâne fără ele. Banii și vehiculele nu se licitează.

Aceasta regula am extras-o din Regulamentul serverului / Server rules => capitolul "IX - Alte reguli", regula cu numarul 18.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.