Jump to content

[B-Zone TV] Asasinarea lui Don Corleone

AlcoluS
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: Asasinarea lui Don Corleone

Gen: Drama, Actiune.

Data: 9/8/2013

Scurta prezentare: O scurta poveste despre un conflict intre Don P. Tattaglia si Don Corleone. (Primul meu videoclip)

Link:

Edited by AlcoluS

ok nice movie, i cant understand any romanian, so i tell you a problem that you have in the video, i can see the camhack pop up , so if you like want to enter to a car or something, ask your friend to do it, or just wait that the message will gona

Pentru primul video, e frumos, mai ai de lucrat la scene, gen: "Vreau sa pun un contract" ; "S-a inteles sefule", oricum este foarte bun pentru primul video, felicitari pentru munca depusa!

A iesit frumos filmul, nu credeam ca v-a iesi chiar asa :D

Am vazut ca unii ati zis ca lipseste actiunea, de unde actori? Ii faceam din plastilina? :))

Multumesc foarte mult de sfaturi! La unele deja m-am gandit cum pot fi corectate. O sa revin cu un nou film (sper ca mai reusit) cat de curand, am mai facut rost de 1 sau 2 actori, deci o sa iasa mai bine! Ma bucur ca aveti o parere buna depsre prima mea "creatie" :D

Încercați să mai ieșiți din aerul RPG-ului, deveniți mai realiști atunci când faceți un film pentru a vă ieși totul ca la carte.

1. Atunci când a ieșit Don Tattaglia din conac s-a văzut cum era ridicat de la sol, se întâmplă atunci când ieși din astfel de interioare, trebuia să sari peste această secvență.

2. Locul în care a fost parcat Hustlerul nu a fost unul în regulă, puteai încerca pe partea de sus unde aveai și loc de o parcare omenească.

3. Ai repetat de foarte multe ori în subtitrare cuvântul Don, nu a dat bine la cei care au vizionat acest film, părerea mea.

4. Grafica de la Verdant Bluffs cu copacii lasă de dorit.

5. Un cap mafiot nu este omorât așa ușor, nu se expune riscurilor, este păzit în majoritatea timpului de camarazii săi.

În concluzie, nu-mi place ideea iar micile detali de mai sus ar fi bine să fie remediate la următoarea încercare.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.