Dawg Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 (edited) Filmul The Prestige <<Prietenia devenita concurenta.Concurenta devenita dusmanie>> Robert si Alfred-iluzionisti si magicicieni care in secolele XIX si XX concurau unul cu altul in Londra.Cu anii concurenta lor prieteneasca profesionala se mareste la un adevarat razboi. Ei sunt gata la tot ca sa primeasca secretele fantasticelor trucuri si sa strice concertul unul la altul. Neimpacata dusmanie dintre ei incepe sa prezinte pericul pentru viata oamenilor din jur.. TRAILER: Nu sunt necesare screenurile.Trebuie sa vedeti cu ochii vostri tot filmul. Parere:Am primit un mindfuck total de la sfarsitul filmului.Inceputul e cam confuz dar pe masura ce timpul trece intelegeti mai mult. Filmul este foarte "deep" si mi-a lasat o parere foarte buna.Idem The great gatsby si Inception. EDIT:ori eu ori forumul are problema,dar nu pot pune nici o poza.Sorry. Edited August 9, 2013 by Dawg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts