Witepah Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 Salutare B-Zone! Am făcut acest topic pentru ca playerii să își poată împărtăși modurile folosite. Pentru a propune un mod trebuie să: -Fie testat de tine(să meargă și în sa-mp); -Pui link; -Spui cum se instalează; -Faci o mică descriere(Opțional: cu poze) În acest topic mai pot posta și cei care au încercat modurile postate de alții. Admini, dacă considerați că acest topic a fost făcut degeaba, puteți da T/C, dar vreau să vă argumentați acțiunea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anaser Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 Exista un astfel de topic special pentru moduri se se gaseste aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Witepah Posted August 10, 2013 Author Share Posted August 10, 2013 Exista un astfel de topic special pentru moduri se se gaseste aici. Mă scuzați, atunci. Eu nu intru pe forumul de la Movie Server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odin Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 Daca ai moduri de postat, foloseste sectiunea aceasta http://forum.b-zone.ro/forum/1020-mods-packs/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.