Jump to content

[B-ZONE TV] Battle of Area 51

F4L BogdiBmx
 Share

Recommended Posts

Ai filmat cu culori de 16biti. Unele dialoguri mi se par chiar stupide, mai ales cand aia se opresc in mijlocul "razboiului" si folosesc animul [/chat]. La inceput presedintele vine cu elicopteru in fata porti apoi ia limuzina sa mearga 4 metri =)) like a boss. Apoi acel terorist cu minigun :)) e cel mai badass. La 3:58 cred ca ai prins cel mai bun cadru din tot filmul si ala e badass, mai ales ca deasupra lui aia trageau si exploda totul in jur, el e keep calm & and be B0$$. La inceput nu ai prea avut rabdare, dar spre sfarsit ti-ai indreptat cat de cat greselile.

Edited by South Mike

Ai filmat cu culori de 16biti. Unele dialoguri mi se par chiar stupide, mai ales cand aia se opresc in mijlocul "razboiului" si folosesc animul [/chat]. La inceput presedintele vine cu elicopteru in fata porti apoi ia limuzina sa mearga 4 metri =)) like a boss. Apoi acel terorist cu minigun :)) e cel mai badass. La 3:58 cred ca ai prins cel mai bun cadru din tot filmul si ala e badass, mai ales ca deasupra lui aia trageau si exploda totul in jur, el e keep calm & and be B0$$. La inceput nu ai prea avut rabdare, dar spre sfarsit ti-ai indreptat cat de cat greselile.

Ma sperii, ai scris mai mult de o propozitie intr-un post.

Bun ma, dar cine se opreste in mijlocul razboiului si foloseste anim? Mafiotii aia? Inca nu erau iesiti militarii si ca sa para ca vorbesc ce anim ar fi trebuit sa folosesc, wank ?

Apoi faza cu "keep calm & be boss" ... ce ar fi trebuit sa faca? Sa ia rocket luncheru si sa mearga acolo? Doar e presedinte ma, ceva ce tu nu o s ajungi :)) Si oricum daca ai observat chestia asta se intampla dupa ce se termina tot scandalul.

La faza cu limuzina m-am gandit in felul urmator: Baza militara e undeva in munti, desert, etc. Normal ca vine cu elicopterul undeva in apropierea bazei, iar apoi ia limuzina, ca deaia e presedinte.

Faza cu ala cu minigunu ce are? :)) Daca am folosit si lansatorul de rachete, minigun cu ce ar incurca? Initial am vrut sa filmez cum trage cu el dar nu prea puteam pentru ca intr-o secunda exploda.

Cat de cat interesant dar grafica lasa de dorit da-mi pm cu idu tau te mess nici eu nu am grafica foarte buna la filme dar este din vina pcului deoarece este foarte slab dar din filmele tale poti face grafica buna :D!

pwd.bogdi@yahoo.com

Initial am vrut sa-l fac 1080HD, dar nu am avut chef sa stau sa se incarce atat.

Foarte frumos , felicitari!

@ Ce penala e melodia de la sfarsit (cand merge spre elicopter) =))

Ehh :))

Daca pe melodia aia a venit, pe aia si pleaca... ori e presedinte ori nu mai e :))

Ai un ''+1'' de la mine, felicitari!

Mersi!

Edited by South Bogdibmx

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.