Jump to content

[B-Zone TV] Prezentare rpg.b-zone.ro

Gang Mihai
 Share

Recommended Posts

Să începem. Ai greşit nişte cadre când filmai. Ai avut intenţia de a merge spre stânga, dar ai apăsat imediat apoi să mergi spre dreapta. Textul ăla este oribil! Nu pune logo-uri la facţiuni dacă nu au toate facţiunile măcar ceva cât de cât realistic, aşa cum au cei de la 69 Mobs, iar textul, revenind la el, mai schimbă-i şi tu poziţia, mărimea şi fontul, nu mai lăsa doar fontul prestabilit şi doar drop shadow. Sunt mult prea lungi secvenţele cu prezentările facţiunilor, serios acum. Sunt 8 minute din care doar 5-6 sunt pentru a arăta clădirile facţiunilor, şi pe alocuri nişte actori care stau. Scenariul nu este prea bun. Părerea mea personală? Nu sunt rău, dar dacă ar fi să aleg dintre cele două prezentări, nu aş alege nici una, deşi cea a lui Sebi mi-a atras mai mult atenţia. Prezentarea nu s-a votat după: efecte, scenariu, acting şi cadre, ci după caz. Vă garantez, dacă Dani era cel care alegea persoana care să facă filmul, totul era diferit. Atâta timp cât Kelton nu se află în domeniu, ar fi trebuit să îi ceară opinia lui Dani. Salut!

Prezentarea a iesit destul de bine, dar sunt curios cat timp ta loat sa organizezi toata chestia asta cu prezentarea, sunt interesat.

pai

am filmat in jur de 10 ore ( cu tot cu regizat pe acolo, scene, duble, sketch )

De editat in jur de 4 ore mi`a luat

Primul render 3 ore jumate.

Am adus modificarile care le`a vrut kelton, asa ca am facut al 2 render, 3 ore jumate si asta.

Al 3 render, kelton a vrut o imagine mai intunecoasa, dar nu prea rau, render 4 ore.

Ca timp total de lucru a fost ~~ 26 ore

Foarte tare frate, eu n-as fi reusit sa fac asa ceva niciodata.

Am avut rabdare sa ma uit la tot pentru ca este captivant, nu ma asteptam sa iasa asta. E greu sa faci un clip de 8 minute+ care sa fie atragator, felicitari chiar mi-a placut.

Genial, cred ca ai depus multa munca pentru a reunii toate factiunile, dar iata, si rezultatul este fantastic !

Edited by X3N0TS

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.