Jump to content

Boardwalk Empire (2010 - prezent)

Share

Recommended Posts

.

Boardwalk_Empire_2010_Intertitle.png

Boardwalk Empire

Descriere personală

Boardwalk Empire este un serial fascinant difuzat încă din 2010, de când a apărut pe canalul HBO. Acest serial este o dramă ce îşi desfăşoară acţiunea în timpul prohibiţiei iar ca locaţii în foarte mare parte în Atlantic City, New Jersey dar şi cu secvenţe în New York şi Philadelphia. Acest serial nu doar că transpune scene din trecut ci şi personalităţi/persoane notorii, cum ar fi: Enoch Johnson, Daniel Webster, Edward Bader, Andrew William Mellon, Charles "Lucky" Luciano, Al Capone, Meyer Lansky, Bugsy Siegel, Joe "The Boss" Masseria, Johnny Torrio, James Colosimo şi mulţi alţii.

Personajul principal este nimeni altul decât Enoch "Nucky" Thompson (personaj fictiv bazat pe Enoch Johnson) interpretat de către Steve Buscemi.

Am precizat la început că serialul este fascinant, ei bine da, deoarece are cei trebuie unui serial:

• Scene de acţiune
  • Scene de dramă
  • Scene memorabile
  • Scene de dragoste
  • Pe alocuri, scene amuzante

Trailer şi galerie foto

- Trailer:

- Galerie foto:

Părere personală

Mi-am expirmat-o suficient în descriere, este fabulos acest serial, vi-l recomand cu toată inima, începeţi să-l urmăriţi de la început. Premiera sezonului 4 va avea loc pe 8 septembrie, anul acesta.

Edited by maKeD

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.