Jump to content

[B-Zone TV]Play SA;MP on B-Zone v.2

MotoRider YT
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului : [b-Zone TV]Play SA;MP on B-Zone

Gen : Trailer

Data : 13.08.2013

Scurta prezentare : O mini prezentare a San Andreas-ului filmata cu Smooth Camera .

Link :

http://www.youtube.com/watch?v=ouycOJlsZ_0&feature=youtu.be

Acest film este mai mult un test pentru a vedea cum se misca Smooth Camera.

Am vrut sa fac o comparatie intre smooth si camhack.

Am observat ca :

• Pentru prezentari este mai bun Smooth Camera .
  • Pentru seriale etc, este mai bun camhack.

Edited by Sebi Jr

Imi place cum titlul este: play sa:mp on b-zone iar tu te joci gta simplu, saracu de tine, daca n-ai prieteni sa filmezi pe serverul de movie, o faci in single player :(.

Cam prostesc filmul, bafta.

În primul rând e filmat pe San Andreas Singleplayer.

Videoclipul e interesant ca atare, dar mai mergea lucrat.

Titlul clipului : [b-Zone TV]Play SA;MP on B-Zone Gen : Trailer Data : 13.08.2013

@, e trailer, nu ai ce acțiune să vezi, e pur și simplu un intro pentru un film ce va urma.

Imi place cum titlul este: play sa:mp on b-zone iar tu te joci gta simplu, saracu de tine, daca n-ai prieteni sa filmezi pe serverul de movie, o faci in single player :(.

No, hai să îţi spun eu una şi bună. Atâta timp cât nu eşti în domeniu, nu te mai băga aiurea :). Conţine reclamă către B-Zone? Da. Poţi dovedi că măcar 1 scenă din ceea ce a filmat acolo nu poate fi pe SA:MP? Nu. Atâta ură pe voi bă, ce dracu. Oricum, nu-i bai, Sebi a făcut filme mai bune decât ai făcut în "cariera ta". Înţelegi tu? Repet, câtă ură poate să existe mă, Doamne...

Felicitări pentru film Sebi, îmi place efectul acela de zoom sincronizate cu beat-urile melodiei, keep going.

No, hai să îţi spun eu una şi bună. Atâta timp cât nu eşti în domeniu, nu te mai băga aiurea :). Conţine reclamă către B-Zone? Da. Poţi dovedi că măcar 1 scenă din ceea ce a filmat acolo nu poate fi pe SA:MP? Nu. Atâta ură pe voi bă, ce dracu. Oricum, nu-i bai, Sebi a făcut filme mai bune decât ai făcut în "cariera ta". Înţelegi tu? Repet, câtă ură poate să existe mă, Doamne...

Felicitări pentru film Sebi, îmi place efectul acela de zoom sincronizate cu beat-urile melodiei, keep going.

Hey mistar chira, am fost in domeniu asta dinainte cu mult sa intrii si tu.Nu-mi pasa de parerea ta, ura?Da, Sebi comenda de asemenea la clipurile mele fara rost sa faca +1 si cauta cea mai mica scama sa ma critice.A facut el mai bune filme decat in "cariera mea" woow, aici m-ai atins la corason, ma doare-n cot de ce parere ai tu, du-te plangi ca ti-a dat bobo 3 warnuri, mori in chin.

Hey mistar chira, am fost in domeniu asta dinainte cu mult sa intrii si tu.Nu-mi pasa de parerea ta, ura?Da, Sebi comenda de asemenea la clipurile mele fara rost sa faca +1 si cauta cea mai mica scama sa ma critice.A facut el mai bune filme decat in "cariera mea" woow, aici m-ai atins la corason, ma doare-n cot de ce parere ai tu, du-te plangi ca ti-a dat bobo 3 warnuri, mori in chin.

536da700833bea2c40d99fada3d1266e.jpeg

Chiar atât de inteligent poţi fi? :O

Şi chiar dacă eşti de mai mult timp decât mine în "domeniu", câte filme bune ai făcut? :-? Câte filme mai bune decât el sau mine ai făcut? :-?

Nu plâng plodule pentru 3 warn points, :) chiar crezi că nu am alte lucruri mai bune de făcut decât să stau pe SA:MP toată ziua ca tine?

P.S. Nu eu sunt cel care a intrat în comunitate pe 10 septembrie :-?... parcă undeva pe 30 am intrat, şi totuşi lucrezi mai de mult decât mine în domeniu? Loled.

Chiar atât de inteligent poţi fi? :O

Şi chiar dacă eşti de mai mult timp decât mine în "domeniu", câte filme bune ai făcut? :-? Câte filme mai bune decât el sau mine ai făcut? :-?

Nu plâng plodule pentru 3 warn points, :) chiar crezi că nu am alte lucruri mai bune de făcut decât să stau pe SA:MP toată ziua ca tine?

P.S. Nu eu sunt cel care a intrat în comunitate pe 10 septembrie :-?... parcă undeva pe 30 am intrat, şi totuşi lucrezi mai de mult decât mine în domeniu? Loled.

Ai ma ca mi-ai facut ziua la cat de prost poti fi, am facut destule filme pentru care am luat ceva + pe nu 1 nu 2 ci 3 conturi toate avand peste 20 de +.

Am venit pe comunitatea asta chiar din 2010 dar nu m-a interesat de sa-mp, ma jucam pe contu' unui prieten.

Nu plangi pentru 3 warn points, MORI PENTRU 3 WARN POINTS, se vede din about me, status update, si member title si ma numesti pe mine plod?

Vai de soarta ta

E mai bun smooth camera decat cam hack?

In rest filmul e ok!

Depinde la ce vrei sa le folosesti. Pentru o prezentare este mai bun Smooth Camera.

Nu asta e "viata" pe b-zone sa:mp, war-urile, playerii, eventurile, unde sunt?

Mai lucreaza.

Acesta este mai mult un test pentru Smooth Camera.

536da700833bea2c40d99fada3d1266e.jpeg

In primul rand daca strangi tu atatia playeri sa filmezi o faza si sa sii ii coordonezi esti tare. Am spus cumva ca nu am avut cu cine filma?

Ai ceva impotriva ca am filmat pe single player? Uite ce zice aici : 6. Clipul trebuie sa contina imagini de pe serverele B-Zone.Ro sau din jocurile video ce se gasesc pe comunitate (haxball, sa-mp, cs, minecraft, wow) . Am incalcat ceva? NU!

Cum am spus si in descriere , acest film este un test pentru Smooth Camera.

Te rog sa nu mai vi cu posturi aiurea . Este deajuns unu

Te rog sa-mi dai link unde am comentat pentru + 1 .

Edited by Sebi Jr

Ai ma ca mi-ai facut ziua la cat de prost poti fi, am facut destule filme pentru care am luat ceva + pe nu 1 nu 2 ci 3 conturi toate avand peste 20 de +.

Am venit pe comunitatea asta chiar din 2010 dar nu m-a interesat de sa-mp, ma jucam pe contu' unui prieten.

Nu plangi pentru 3 warn points, MORI PENTRU 3 WARN POINTS, se vede din about me, status update, si member title si ma numesti pe mine plod?

Vai de soarta ta

Vai de capul tău, ai 10 ani mă copil. Atât de frustrat eşti? Începi să jigneşti lumea pentru că spune adevărul? Dacă nu îţi convine, te invit oricând să îmi faci o reclamaţie sau ceva. Stai mă calm, am fost moderator, lumea mă apreciază mai mult pe mine decât te-a apreciat pe tine vreodată cu tot cu conturile tale din "2010", înţelegi tu? Şi nu am jignit niciodată pe nimeni de aici ca să merit acele 3 warn points, dar motivul se vede tot în about me. Tot tu l-ai sărutat pe Gang_Mihai undeva, erai cel mai "bun prieten" pentru el, şi când a părăsit comunitatea acum un an, ai început să arunci cu noroi în stânga şi în dreapta. Eşti total penibil. Pentru nesimţirea de care ai dat dovadă, o să îţi fac rost de un report. Să ajungi să fii de talia mea, abia apoi să începi să mă jigneşti pe mine, băi ţâcă. Te rog, nu mai posta, nu trebuie să continuăm.

P.S. Învaţă să vorbeşti, sau măcar să scrii, că nu le ai cu exprimarea:

Câteva exemple - "asta dinainte cu mult" fail

"Nu-mi pasa de parerea ta, ura?" habar nu ai care e treaba cu semnele de punctuaţie

"Sebi comenda" comenta, nu comenda

"la clipurile mele fara rost sa faca +1 si cauta cea mai mica scama sa ma critice" nu ai nici o logică în exprimare... "comenda" fără rost, dar ca să facă +1... logic

"A facut el mai bune filme decat" de fapt se scrie - "a făcut filme mai bune decât..." pe lângă faptul că este şi pleonasm (cine să ştie?)

"am facut destule filme pentru care am luat ceva + pe nu 1 nu 2 ci 3 conturi toate avand peste 20 de +." am luat ceva + pe nu 1 nu 2 ci 3 conturi toate având peste 20 de +... habar nu ai să scrii, eşti baltă. Poftim, uite aşa se scrie corect: Am primit reputaţie, nu pe 1, nici pe 2, ci pe 3 conturi, iar toate aveau/au peste 20 de puncte de reputaţie. LECŢIA DE ROMÂNĂ! Şi serios... doar 20? Eu am 160, iar înainte de wipe pe forum aveam peste 200... unde-i şmecheria? Ar trebui să mă impresioneze?

Copile, fugi şi ia în mână abecedarul şi mai lasă computerul pentru o vreme că nu le ai cu viaţa... mare îţi este grădina Doamne...

Edited by SQ MrKira

Acest film este mai mult un test pentru a vedea cum se misca Smooth Camera.

Am vrut sa fac o comparatie intre smooth si camhack.

Am observat ca :

• Pentru prezentari este mai bun Smooth Camera .
  • Pentru seriale etc, este mai bun camhack.

NU m-am bazat pe edit sau alt ceva. M-am bazat strict pe Smooth Camera.

Prea mult intuneric, logo-ul de la sfarsit e urat rau, cadrele nu sunt cine stie ce, doar te-ai plimbat cu niste masini (sau este singleplayer).. Daca ar fi sa dau o nota - 6/10

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.