MesTeriK Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 Salut. M-am gandit sa fac un suvenir pentru B-zone. Tin sa precizez ca este facut in fuga si nu am avut timp sa termin toate retusurile. Astept pareri Pro si Contra dar si sfaturi! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maKed0 doar pe forum Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 Nu este cine ştie ce dar este frumuşel. Decât să postezi ceva "facut in fuga" ai fi putut să lucrezi mai mult la el şi să faci ceva ce să fie mult mai considerabil. Felicitări oricum pentru interes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MesTeriK Posted August 15, 2013 Author Share Posted August 15, 2013 @, Apreciez tot ce ai spus. Da, ai dreptate, un lucru facut cu rabdare are mai mult "succes" decat unul facut in graba. Voi avea grija data viitoare. Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pecos Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 E un suvenir reusit. Mie unul, imi place cum ai lucrat. Sigur, pe viitor e de avut mai multa grija la detalii. Felicitari pentru munca depusa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MesTeriK Posted August 15, 2013 Author Share Posted August 15, 2013 @, Da, stiu ca sunt mici detalii la care mai trebuia putin lucrat. Multumesc de incurajare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDiNG Posted August 16, 2013 Share Posted August 16, 2013 Destul de reusit , chiar daca l-ai facut in fuga . Am vazut alte creatii la care s-a muncit mult timp si nu au iesit mai frumoase ca al tau . Felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MRS MaSa7u Posted August 16, 2013 Share Posted August 16, 2013 Este destul de reusit,scrisu daca il faceai umpic mai clar era minunata Felicitari oricum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MesTeriK Posted August 16, 2013 Author Share Posted August 16, 2013 Destul de reusit , chiar daca l-ai facut in fuga . Am vazut alte creatii la care s-a muncit mult timp si nu au iesit mai frumoase ca al tau . Felicitari ! Apreciesz comentariul tau, multumesc! Este destul de reusit,scrisu daca il faceai umpic mai clar era minunata Felicitari oricum. Stiu ca la scris mai trebuia lucrat, dar nu am mai avut timp si l-am postat asa.. Iti da senzatia oarecum ca este in apa[din punctul meu de vedere] Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRANKY Posted August 16, 2013 Share Posted August 16, 2013 Ti-a iesit foarte frumos, imi place cum lucrezi. Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobsoN Posted August 17, 2013 Share Posted August 17, 2013 Destul de reusit,la prima vedere. Felicitari pentru efortul depus ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rTn AndReeY Posted August 17, 2013 Share Posted August 17, 2013 Este un suvenir reusit. Mie unul chiar imi place. Felicitari pentru munca depusa! Tine-o tot asa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MesTeriK Posted August 17, 2013 Author Share Posted August 17, 2013 @, @@RobsoN, @, Multumesc pentru aprecieri si pentru timpul pierdut pentru a intra in acest topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alves Posted August 18, 2013 Share Posted August 18, 2013 (edited) Nu este cine stie ce dar tinand cont ca te-ai chinuit cat de cat vei avea din partea mea un +. Felicitari si tine-o tot asa. Edited August 18, 2013 by Alvess Link to comment Share on other sites More sharing options...
LCS AntOO Posted August 18, 2013 Share Posted August 18, 2013 Chiar e super!TIne-o tot asa si poate ajungi un designer foarte "faimos" Link to comment Share on other sites More sharing options...
HristianBiceps Posted August 18, 2013 Share Posted August 18, 2013 Vrei sa fiu sincer cu tine? Este un dezastru total pe bune, background negru? Nu imi place, mai ai de lucrat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MesTeriK Posted August 20, 2013 Author Share Posted August 20, 2013 @, Dur, sincer. Mersi oricum:)) @, foarte "faimos" o sa ajung... Mersi de postare @, Multumesc frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sherew Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Este un suvenir cat de cat reusit, imi place cum a iesit. Poate data viitoare vei face ceva si mai frumos, succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MesTeriK Posted August 20, 2013 Author Share Posted August 20, 2013 @@Sherew, Multumesc, data viitoare sper sa am timp sa lucrez mai mult la el. Cius Link to comment Share on other sites More sharing options...
J h a f f y Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Bine ma Mark, esti chiar bun, bravo ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MesTeriK Posted August 21, 2013 Author Share Posted August 21, 2013 @, Multumesc Jhaffy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J h a f f y Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 @, Multumesc Jhaffy. Cu placere, sti ce strica la poza? Este prea mare, daca ai putea sa o faci mult mai mica, ar fi frumoasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doddy Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Suvenir frumos, se vede ca ai depus munca si te-ai chinuit sa il faci, nu cum fac altii doar scriu textul, pun un font si gata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kev1nster Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Asta nu e logo, din moment ce nu e transparent. In cel mai rau caz poate fi o semnatura sau ceva de genul asta, dar nu logo. Ai pus prea multe C4D-uri aiurea, iar la text n-ai lucrat deloc, motiv pentru care arata nasol. Singurul lucru care ridica lucrarea sunt C4D-urile alea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQ Carut Picioare Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 @, e frumusel, felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MesTeriK Posted August 22, 2013 Author Share Posted August 22, 2013 @, Multumesc pentru aprecieri. @, Trebuie sa fie logo? E doar un suvenir... si da, poate ai dreptate in unele privinte. Multumesc pentru criticile aduse @, Multumesc frumos, data viitoare incearca sa imi spui ce iti place si ce nu la el Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts