Jump to content

[Suvenir] B-Zone

MesTeriK
 Share

Recommended Posts

Salut. M-am gandit sa fac un suvenir pentru B-zone. Tin sa precizez ca este facut in fuga si nu am avut timp sa termin toate retusurile. Astept pareri Pro si Contra dar si sfaturi!

DItluVL.jpg

@, Apreciez tot ce ai spus. Da, ai dreptate, un lucru facut cu rabdare are mai mult "succes" decat unul facut in graba. Voi avea grija data viitoare. Multumesc!

Destul de reusit , chiar daca l-ai facut in fuga .

Am vazut alte creatii la care s-a muncit mult timp si nu au iesit mai frumoase ca al tau .

Felicitari !

Apreciesz comentariul tau, multumesc!

Este destul de reusit,scrisu daca il faceai umpic mai clar era minunata

Felicitari oricum.

Stiu ca la scris mai trebuia lucrat, dar nu am mai avut timp si l-am postat asa.. Iti da senzatia oarecum ca este in apa[din punctul meu de vedere]

Asta nu e logo, din moment ce nu e transparent. In cel mai rau caz poate fi o semnatura sau ceva de genul asta, dar nu logo. Ai pus prea multe C4D-uri aiurea, iar la text n-ai lucrat deloc, motiv pentru care arata nasol. Singurul lucru care ridica lucrarea sunt C4D-urile alea.

@, Multumesc pentru aprecieri.

@, Trebuie sa fie logo? E doar un suvenir... si da, poate ai dreptate in unele privinte. Multumesc pentru criticile aduse

@, Multumesc frumos, data viitoare incearca sa imi spui ce iti place si ce nu la el :))

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.