South BAWGXVII Posted August 17, 2013 Share Posted August 17, 2013 (edited) Vă prezint prima mea creație, nu este ceva ieșit din comun deoarece prefer simplitatea. Aștept sfaturile dumneavoastră! Tematică: Grand Theft Auto-All Series. Creația personală Imaginea originală Edited August 17, 2013 by Picone eFiscella 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOMOCA Posted August 17, 2013 Share Posted August 17, 2013 @, Bogdane, nu ne mai da noua sa descarcam fisiere in PC-ul nostru, pune poza originala pe un site de upload. HD, mare, i like, o s-o folosesc la semnatura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South BAWGXVII Posted August 17, 2013 Author Share Posted August 17, 2013 (edited) @, Îmi cer scuze, a fost o greșeală. Am adăugat direct-link pentru imaginea originală. @, Hm, nu e cine ştie ce, ai adăugat efectul de contrast de la adjustments, sper sa revii cu creaţii mai bune, cya! Și eu sper, dar am nevoie de puțin ajutor din partea voastră, duc lipsă de niște sfaturi care îmi pot folosi pe viitor. Edited August 17, 2013 by Picone eFiscella 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOMOCA Posted August 17, 2013 Share Posted August 17, 2013 @, Hm, nu e cine ştie ce, ai adăugat efectul de contrast de la adjustments, sper sa revii cu creaţii mai bune, cya! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HristianBiceps Posted August 17, 2013 Share Posted August 17, 2013 Cum spune si Cruz ai adaugat doar efectul de contrast din adjustments, pe viitor incearca sa combini culorii incearca sa fii creativ cu creatile tale, bafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KroG A Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 Acele creatii le poate face si cineva care abea intra in photoshop....dar oricum, felicitari pentru munca depusa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Interesanta lucrare. Continua! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrYssTyy Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Frumoase lucrari. tinete de photoshop ca ajungi sus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts