Jump to content

Blaze's Art Blog

Leventhe
 Share

Recommended Posts

Ar trebui sa mai ai un "grad" si acela de Designer.

Iti ies excelent, chiar pui suflet cand le faci si asta se vede foarte bine.

Felicitarile mele.

Ar trebui sa mai ai un "grad" si acela de Designer.

Iti ies excelent, chiar pui suflet cand le faci si asta se vede foarte bine.

Felicitarile mele.

Mulţumesc. Momentan nu mă consider suficient de bun penttu acea funcţie. Lucrez în Photoshop de 6-7 luni dintre care 4 la activ şi de 2 luni în Adobe.After Effects pe care la ora actuală nu-l mai am instalat.

Ca un mic sfat, sper ca nu-l iei si pe asta in nume de rau, evita inner shadow pe text. Este urat...

Salutare. Am revenit cu câteva noi creații.

bmdHpqI.gifpkvFXdM.gif

Ai incercat tu sa faci un efect .gif aici, dar ca un alt sfat decupeaza backgroundul de la forum, gasesti undeva o bucata mai mare libera (faci un printscreen si decupezi partea de la semnatura) dar nu o marii / micsora, o lasi exact cum e, si nu o sa se mai vada ca are un background diferit. Bulina rosie e mult prea in dreapta, cred ca observi si tu, si ar mai fi cateva, dar apoi iar zici ca ma iau de tine. Succes.

Edited by F4L oTo

Ca un mic sfat, sper ca nu-l iei si pe asta in nume de rau, evita inner shadow pe text. Este urat...

Ai incercat tu sa faci un efect .gif aici, dar ca un alt sfat decupeaza backgroundul de la forum, gasesti undeva o bucata mai mare libera (faci un printscreen si decupezi partea de la semnatura) dar nu o marii / micsora, o lasi exact cum e, si nu o sa se mai vada ca are un background diferit. Bulina rosie e mult prea in dreapta, cred ca observi si tu, si ar mai fi cateva, dar apoi iar zici ca ma iau de tine. Succes.

Nu zic asta. Spune restul. Da, am observat. Nu aveam idee cum puteam opri acel defect. Merci.

image.png

Nu zic asta. Spune restul. Da, am observat. Nu aveam idee cum puteam opri acel defect. Merci.

image.png

Aici de ce ai folosit un background? Doar la cele .gif e necesar unul.

Cauta cateva tutoriale .gif pentru a face efectul de fade la acele lumini de politie, adauga background cum ti-am zis, si o sa-ti iasa mult mai ok. Nu am timp sa-ti arat eu efectul de fade, poate in alta zi.

Aici de ce ai folosit un background? Doar la cele .gif e necesar unul.

Cauta cateva tutoriale .gif pentru a face efectul de fade la acele lumini de politie, adauga background cum ti-am zis, si o sa-ti iasa mult mai ok. Nu am timp sa-ti arat eu efectul de fade, poate in alta zi.

Am facut semnatura dupa ce am citit postul. Multumesc pentru sfaturi.

btjPkhU.gifu0UsEd5.gif

Am încercat să fac efectul de Twitch în Photoshop CS5. Asta a cam ieșit. Mie unul îmi place a doua. Nu se compară cu efectul de Twitch făcut în After Effects, dar merge. Nu pot să mai deschid After Effects. Nu știu de ce.

Normal trebuia să arate cam așa, dar nu știu de ce este așa încetinit.

https://www.youtube.com/watch?v=hYcQS59ImR8

Edited by Leventhe

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.