Anaser Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 (edited) ,BRIDGET JONES’S DIARY” a aparut in 1995 ca o rubrica in ziarul britanic Independent, creata de jurnalista Helen Fielding. Rubrica, plina de umor, era o relatare saptamanala a vietii unei femei de 30 de ani, singura, in cautarea dragostei prin confuzia unei lumi post feministe. ,,A fost atunci cand am realizat ca am fost destinata sa ma transform in Miss. Haversham sau Glenn Close din ‘Atractie Fatala’. Si ducand o viata in care relatia mea majora era cu o sticla de Chardonnay, ajungand in final grasa si singura ……” Atunci cand Fielding, in 1996, si-a transformat rubricile intr-un roman, Bridget Jones a devenit un fenomen de cultura global: o carte care s-a vandut in peste 4 milioane de exemplare si un personaj care a simbolizat aspiratiile si confuziile femeilor din intreaga lume. Trailer: Parere personala:intradevar e un film interesant,putina comedie,putina romanta si putina drama si poc a iesit filmul,tin minte ca l-am vazut la TV apoi pe net,il recomand. Regia Sharon Maguire Cu:Hugh Grant, Colin Firth, Renée Zellweger Gen film:Comedie Durata:97 minute Premiera in Romania 10.08.2001 sursa: http://www.cinemagia.ro/filme/bridget-joness-diary-jurnalul-lui-bridget-jones-82/ Edited August 25, 2013 by SQ Claudyutom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts