Jump to content

Bryan Cranston va fi Lex Luthor

South Vladyyyyy
 Share

Recommended Posts

Bryan Cranston va fi Lex Luthor

cl897xq.jpg

Veștile despre următorul film Man of Steel continuă să apară.

După ce a fost ales Ben Affleck în rolul noului Batman, a fost confirmat și Bryan Cranston în rolul celebrului Lex Luthor.

2uoIRvF.jpg

Starul din serialul Breaking Bad îl va juca pe Lex Luthor în superproducția Superman-Batman, scriu cei de la

metro.co.uk.

Se pare că actorul a semnat pentru un contract de lungă durată, care include 6 filme, cu posibilitatea de extindere până la zece producții.

Anunțul oficial urmează să fie făcut după ce se termină difuzarea serialului Breaking Bad din SUA.

"Cranston este un actor de vis pentru acest rol, va fi perfect în rolul Lex Luthor" a spus o sursă apropiată starului.

SygWZHd.jpg

Astfel, Brayn Cranston este al treilea nume confirmat pentru continuarea de la Man of Steel,

după ce Henry Cavill a fost confirmat din nou ca Superman, iar Ben Affleck a fost anunțat în rolul Cavalerului Negru.

Mai mult, apariția lui Affleck va fi extinsă și în alte producții și fanii ar putea să îl vadă inclusiv în Justice League,

dacă producatorii decid să meargă mai departe cu proiectul. Deși fanii s-au revoltat și chiar au

ajuns să facă petiții în care să îi ceară președintelui Barack Obama să respingă deicizia studioului Warner Bros,

producătorii sunt de părere că Ben Affleck este alegerea perfectă.

Jgqcl89.jpgJBdytXp.jpg

Pentru Lex Luthor a fost luat în vizor și actorul Mark Strong, însă Bryan Cranston este cel care l-a obținut.

În trecut, personajul a mai fost jucat de Kevin Spacey sau Gene Hackman.

Sursa:

ProCinema

Părerea personală:

Părerea mea este una foarte bună, îmi place foarte mult cum joacă Bryan Cranston.

După ce am văzut câteva filme și bineînteles serialul Breaking Bad eu cred că este perfect pentru rol.

Cum spun producătorii despre Ben Affleck așa spun și eu despre Bryan Cranston.

Voi ce părere aveți?

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.