GTA2Flow Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 Titlul clipului : The Chase (Part Two) Gen : Actiune Data : 27.08.2013 Scurta prezentare : Continuarea de la Part One Link : http://www.youtube.com/watch?v=0q0uKDngzvo&feature=youtu.be 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOMOCA Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 Nu inteleg de ce n-ai pus dialogul in romana, ai filmat bine, muzica se potriveste, felicitari oricum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 Imi place intro-ul foarte mult. Editul e perfect, ce sa mai.. te pricepi! As vrea ca urmatoarele parti sa fie mai lungi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GTA2Flow Posted August 27, 2013 Author Share Posted August 27, 2013 (edited) Nu inteleg de ce n-ai pus dialogul in romana, ai filmat bine, muzica se potriveste, felicitari oricum. Urmatoarele o sa fie in romana . Nu stiu de ce dar m'am obisnuit sa le pun in engleza. Edited August 27, 2013 by GTA2Flow Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrKira Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Nu inteleg de ce n-ai pus dialogul in romana, ai filmat bine, muzica se potriveste, felicitari oricum. Nu este neaparat să fie în română... poate el a vrut ca userii gen: Karan, Biibi sau mai ştiu eu cine să înţeleagă dialogul... înţelegi ce vreau să spun? În fine, minunată treabă frate! Faţă de primul episod, mi se pare că ai făcut filmul mult mai luminat ceea ce conferă o imagine mult mai plăcută, însă nu îmi place că începutul unde apare titlul sunt aşezate cam prea despărţite şi mult prea mari textele, în schimb fontul şi culoarea sunt foarte bune. Continuă tot aşa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionut1213 Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Hmm este frumos dar singurul lucru care lipseste e ..... Nimic Este frumos bine realizat tot tot tot ! Bafta la urmatorul episod! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edy27 Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 O treaba excelenta, Bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts