AgT95 Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Nume: AgT95 Ce problema ai?: microsoft visual c++ O scurta descriere a situatiei: Deci dau sa intru pe serverul meu de counter si imi da eroarea din poza pe alte servere daca dau nu imi da, din server nu este nici un dll care sa creeze problema, am reinstalat si tot asa imi da Screenshot: Alte precizari: HELP ME Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 instaleaza microsoft visual redistributable : http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5555 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgT95 Posted August 30, 2013 Author Share Posted August 30, 2013 era din cauza la addons am schimbat si acuma merge, ca sa stiti si voi acea eroare o da de la addons. Puteti da T.C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joshua Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Puteti da T.C Topic closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts